Press "Enter" to skip to content

Skab tryghed med CE-mærkede vejskilte

Med vejskilte fra Avs Vejsikring A/S kan du skabe tryghed på din arbejdsplads med CE-mærkede vejskilte. Vores vejskilte er altså godkendt efter Europæiske standarder. De er robuste og af den bedste kvalitet, hvilket betyder, du kan få glæde af dine vejskilte i lang tid fremover. I vores sortiment kan du finde alt fra advarselstavler til kant- og baggrundsafmærkningstavler. Tag et kig i vores sortiment og find det, du har brug for allerede i dag.

Vejskilte kan redde liv

Om du skal bruge skiltningen permanent eller til midlertidige projekter, så kan vejskilte være med til at redde liv, da det giver folk en chance for at orientere sig og tage hensyn. Derfor er det enormt vigtigt at skilte korrekt. Vores vejskilte lever op til alle sikkerheds-standarder. Det betyder, at du trygt kan handle vejskilte hos os og vide, at kvaliteten er i top.

Få råd og vejledning hos os

Er du ikke helt sikker på, hvordan reglerne er for de forskellige tavlers placering? Så har vi et kyndigt team, som er klar til at hjælpe dig. Det er vigtigt at have de rigtige forhold, når det kommer til skiltning. Det kan nemlig skabe en stor tryghed for alle. Når du ringer til os, så får du de bedste råd og den bedste vejledning, så du opnår den bedste og den sikreste løsning. Vi hjælper nemlig med alt fra valg af vejskilte, færdselstavler og undertavler til at lave en grundig undersøgelse af, hvor de skal stå henne.

Find de rigtige vejskilte allerede i dag

Tag endelig et kig i vores sortiment af vejskilte allerede i dag. Du er velkommen til at ringe til os eller sende en mail. Vi står klar til at hjælpe dig.