Press "Enter" to skip to content

Otoskop i høj kvalitet

Et otoskop er et nødvendigt instrument at have til rådighed lige ved hånden – uanset om det gælder private eller offentlige klinikker og hospitaler. Typisk køber man et otoskop, der indgår i et optisk macrosæt, hvor andre vigtige dele af instrumentet også er inkluderet. Et sådant sæt består typisk af selve otoskophovedet med LED lampe, et håndtag og en praktisk plug-in oplader. Håndtaget er sædvanligvis der, hvor det genopladelige batteri isættes.

Vælg et moderne otoskop

Takket være ny teknologi er det nu muligt at måle et dobbelt så stort synsfelt, dvs. stort set hele trommehinden, i de nyeste otoskopmodeller. Ved ældre otoskoper er det typisk kun muligt at måle halvdelen af trommehinden. Dette har tidligere skabt udfordringer i forhold til at få det fulde billede af trommehindens tilstand – specielt ved særligt små øregange. Med det dobbelte synsfelt i de moderne otoskoper kan man nu spore forandringer, betændelsestilstande og årsager til langt de fleste øreproblemer. Her kan du nemt og effektivt tjekke alle former for trommehindestørrelser.

Øget funktionalitet

De nye otoskoper kan benyttes meget enkelt gennem et hjul til indstilling af den focale dybde. Ved at frigøre øretragten på bagsiden kan man samtidig undgå, at der dannes ophobning af bakterier og skidt. LED lyset har hertil en langt højere levetid, end man har set i de tidligere otoskopmodeller. Du vil med andre ord opleve en øget grad af funktionalitet, når du investerer i et otoskop af nyere dato. Hertil vil du nemt og effektivt kunne tilse patienter med mange forskellige øregangsstørrelser.

Det er blandt andet det populære EliteVue otoskop, der indkapsler alle disse nye kvaliteter indenfor otoskopområdet. Her får man et fantastisk produkt, der inkorporerer den nyeste teknologi i designet, så hovedfunktionerne virker så optimalt og effektivt som muligt.