Press "Enter" to skip to content

3 gode grunde til at pleje dine krøller med professionelle hårprodukter

Har du krøl i dit hår, og er du træt af et hår som ofte fremstår glansløst og kruset? Så kan det være, at dit hår mangler den rette fugt og pleje, som kan få netop dine krøller til at fremstå både flotte og sunde. Hos Juuce finder du et skønt og bredt udvalg af professionelle hårprodukter til dine krøller.  

Undgå kruset og glansløst hår

Langt størstedelen af de hårprodukter som sælges i helt almindelige butikker, indeholder skadelige ingredienser, som sulfater og parabener. Disse ingredienser ødelægger dine hårstrå og får dit hår til at fremstå skadet og kruset. Specielt hår med krøl i, kan fremstå meget glansløst, hvis det bliver plejet med hårprodukter som indeholder skadelige ingredienser. Ved hjælp af de rigtige produkter, som indeholder nærende og fugtgivende ingredienser, uden parabener og sulfater, kan krøllet hår igen fremstå glansfuldt og sundt.

Genopbygger håret

Hos Juuce finder du et væld af skønne produkter, specielt udviklet til krøllet hår i samarbejde med dygtige frisører, i alt fra shampoo og balsam til stylingprodukter og hårkur, der giver volumen og tekstur til dine krøller. Ved brug af disse fantastiske produkter, vil du med tiden opleve et genopbygget hår, som har fået den optimale pleje og næring. 

Håret vil fremstå glansfuldt og sundt

Ønsker du at dine krøller skal fremstå glansfulde og sunde? Så bør du udforske det brede udvalg af fantastiske produkter til krøller hos Juuce. De professionelle hårprodukter fra Juuce, et fantastisk valg for alle der ønsker et mere velplejet, glansfuldt og sundt hår. Hvis du er i tvivl om din hårtype, finder du også prøver på diverse produkter, så du er sikker på at finde de helt optimale produkter til netop dit hår og dit krøl.