Press "Enter" to skip to content

Sådan slipper du for affald på parkeringspladsen

Det er irriterende at skulle samle affald op på virksomhedens parkeringsplads. Og det er mindst lige så træls at se affald flyde omkring indgangen. Det gør et dårligt indtryk på gæster til virksomheden. Også forbipasserende vil få et dårligt indtryk når der altid ligger emballage og cigaretskodder og flyder.

Men i stedet for at lade dig irritere dagligt, så tag ansvar og gør noget ved problemet.

Det værste du kan gøre

Den værste måde at løse affaldsproblemet er at ophænge sure sedler rundt omkring i virksomheden og ved indgangen. Det gør mindst lige så dårligt et indtryk og det giver utilfredse medarbejdere.

Derimod kan du udnytte menneskers adfærd og se hvor de har brug for at komme af med affald. En udendørs skraldespand er et godt sted at starte. Den kan du købe hos Clean Management.

Studér skraldet

Ok, det lyder klamt, men lav lidt research. Find ud af hvad det er for en slags affald der flyder på virksomhedens udendørsarealer. Er det flasker fra unges byture aftenen før? Er det cigaretskodder fra medarbejdernes rygepauser? Er det emballage fra snacks i bilen?

Ja, der er mange muligheder. Men det er vigtigt at vide for at du kan sætte de rigtige skraldespande op på de bedste steder.

Placér skraldespande strategisk

Når du kender affaldet art og omfang, så bliver det lettere for dig at sætte skraldespandene strategisk op. Eller foretage ændringer i de ansattes adfærd. Måske kunne du finde et andet sted til rygerne og sætte en beholder op til skodder.

På parkeringspladsen skal der være rigeligt med skraldespande til emballage, bananskræller og kaffekrus. På pladsen bør der også være en beholder til flasker. Ved indgangen kan du også sætte en skraldespand op enten ude eller inde. Sæt gerne en op ved skel så du fanger nattens syndere også.