Press "Enter" to skip to content

Autenticitet er bæredygtigt – du vil altid være dig

Hos Gorridsen Design har de et stort fokus på bæredygtigt og funktionelt tøj. Du kan se en del af sortimentet hos Det Halve Kongerige.

Det er moderne at være autentisk. At turde være dig selv og høste anerkendelse for at være den du er. Men hvordan er det bæredygtigt?

Du vil altid være dig

Modeindustrien har i mange år dikteret hvad du skal købe af tøj. Alle butikkerne på strøget fører de samme mærker og samme stil. Du har ikke mulighed for at købe tøj der fremhæver din personlighed – medmindre den passer ind i denne måneds mode.

At klæde sig efter moden betyder at du hele tiden skifter roller og personlighed. For hvem er du egentlig? Hvis du altid stræbte efter at købe tøj der viser hvem du er, så vil du aldrig gå af mode. Du vil altid være dig.

Mode vil skifte

Mode handler i dag mere om funktion og holdninger end det handler om udseende. Vi lever i et velfærdssamfund som har råd til at tage ansvar. Og vi vil gerne tage ansvar for klimaet.

Ny mode handler om materialer som økologisk bomuld, hør og uld. Ved at købe tøj der er lavet af materialer der er produceret med hensyn til klimaet, køber vi tøj der er bæredygtigt.

Bæredygtigt tøj er bedre

Som en lille (læs stor) bonus er bæredygtigt tøj af langt bedre kvalitet og det er mere behageligt at have på. Det er slut med at lide for skønheden. Du behøver ikke at svede i bomuldstøj, eller fryse i en syntetisk frakke.

Du kan købe godt tøj i uld du kan bruge i mange år frem. Det er ligegyldigt om det er sidste mode. Din hue er interessant fordi den fortæller historien om dig. Det er dine værdier der gør den smuk.