Press "Enter" to skip to content

Optimer dit hjem med et Newyorker gulv

Et Newyorker gulv henvender sig bestemt til dig, som har et moderne hjem, og som ønsker et smukt og funktionelt gulv, der er nemt at rengøre. Et Newyorker gulv udstråler elegance og storbyscharme. Hos NeoCoating kan du finde de smukke Newyorker gulve til favorable priser.

Skab det hjem du ønsker

Hos NeoCoating kan vi fremstille et Newyorker gulv i lige præcis den farve, som du ønsker. Du kan få et råt og industrielt look med en grå farve, eller gå efter en elegant hvid farve eller noget helt tredje. Ligegyldigt hvad, så er vi fokuserede på, at du får det gulv, som der falder i din smag. Vi udvikler altid vores gulve i tæt samarbejde med dig og har kundeservice i fokus.

Gode egenskaber

Et Newyorker gulv har mange gode egenskaber udover at se flot ud. Det fremstilles i enten polyurethan eller i epoxy. Epoxy er bedst til steder såsom hjem eller kontorer, hvorimod polyurethangulve kan klare mere vægt og derfor anbefales til større virksomheder med lagerbygninger, hvor der gøres brug af tungt maskineri eller der er meget fodtrafik. Polyurethan kan dog også anvendes på kontorer, hvis du ønsker et lyddæmpende samt stødabsorberende gulv, der skaber et bedre indeklima og passer på din krop. På den måde skruer du også op for trivslen hvad end det er på kontoret eller derhjemme.

Få syn for sagen

Hvis du ønsker at se et Newyorker gulv, inden du investerer, så kan du altid komme forbi vores 500 m2 store showroom og få syn for sagen. Du kan også kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvad et Newyorker gulv kan give dig. Hos NeoCoating står vi altid klar med råd og vejledning.