Press "Enter" to skip to content

Stort udvalg af Egtved-strømper

Står du og mangler nogle nye strømper til herreklædeskabet? Strømper er noget, som for nogle er noget kedeligt noget, der bare skal købes en gang imellem. Men for andre er det gået op for, at strømper faktisk også kan være rigtig spændende at købe. Og det kan de, fordi der findes rigtig mange forskellige slags. I hvert fald hvis du vælger Egtved-strømper. Læs mere om udvalget herunder.

Sorte, blå, beige og grå Egtved-strømper

Du kan blandt andet finde strømper fra Egtved, som er sorte – naturligvis. Det er den helt klassiske og normale farve, som mange mennesker bruger, når det kommer til strømper. Men det betyder ikke, at der kun er en slags strømper i sort. For der er naturligvis flere forskellige slags, som du kan vælge imellem.

Du kan for eksempel købe nogle sorte strømper, som er lavet af uld. Det er et rigtig lækkert materiale, som du nok vil blive glad for. Du kan også få nogle sorte strømper, som er ekstra lange. Ligesom du også kan få nogle med rib. Det gør lige, at der bliver gjort lidt ekstra ud af detaljen på strømperne. Du kan også købe sorte strømper i bomuld.

Og så finder du også strømper i både blå, beige og grå. Dem kan du bruge, hvis du gerne vil skille dig lidt mere ud en dag. Så giver de et ekstra pift til dit outfit. Disse forskellige farver kan du selvfølgelig også finde i forskellige materialer og udseender.

Egtved-strømper i flere farver

Du kan også købe Egtved-strømper, som er flerfarvede. For eksempel kan du finde nogle, som er grå, men som er sorte på toppen, ved hælen og ved tæerne. De er rigtig flotte og lidt anderledes, end hvad størstedelen af mænd nok går med til daglig. Denne form for flerfarvede strømper findes i forskellige udgaver.