Press "Enter" to skip to content

Her handler du billige kiosk varer online

Har du nogensinde undret dig over, om det er muligt at bestille dine kioskvarer online? Det er det! Hos hjemmesiden emma.dk har de en hel kategori kun med kioskvarer. Her finder du alt fra madvarer, sodavand, alkohol, batterier, stearinlys, slik – ja alt hvad du kunne have brug for af dagligvarer til hjemmet og så endda til billige priser!

Dagligvare på nettet gør din hverdag nemmere

At du kan købe de mest nødvendige ting til hjemmet online, kan faktisk gøre din hverdag en hel del nemmere. Tænk på, hvor ofte du sikkert har stået nede i supermarkedet, i en mega lang kø, sammen med alle de andre, der også lige skulle handle efter arbejde. Eller hvor ofte du har slæbt på alt for tunge bæreposer med øl og sodavand, når du har skulle handle ind til fest eller en sjov aften i byen.

Hos emma.dk behøver du hverken slæbe eller stå i kø. Her kan du bestille alle dine dagligvare på nettet hjemme fra sofaen og få det hele sendt hjem til din adresse. Faktisk får du gratis levering uanset størrelsen på din ordre, der er derfor intet minimumsbeløb, som der ofte er på andre hjemmesider. Og nå ja, så leverer de allerede inden for 1-3 hverdage!

Køb din madvarer online og spar op til 85%

Måske tænker du, at det må være dyrt at købe dine dagligvarer online, men faktisk er det lige det modsatte. Hos emma.dk har de nemlig skåret helt op til 85% af prisen på de selvsamme produkter og brands, som du finder nede i supermarkedet.

Du kan derfor finde vilde tilbud på brands som Coca Cola, Duracell, Tuborg, Haribo, Kims og Urtekram. emma.dk kalder det for ”priskrig dagligvarer”, hvilket vil sige at de har erklæret priskrig mod de dyre supermarkeder.

5 gode grunde til at handle hos en kiosk online

Er du stadig ikke helt overbevist, så får du lige 5 gode grunde til, at det kun kan være en fordel at handle dine kioskvarer online hos emma.dk.

  1. Det siger måske sig selv, men ved at handle online kan du gøre det hvor som helt, og når som helst. En online butik har aldrig lukket. Lyder det ikke som en kæmpe bonus i en travl hverdag?
  1. Lidt i takt med nr. 1, så undgår du selvfølgelig både kø og tunge bæreposer med en online kiosk, som emma.dk. Du kan få leveret alle de tunge varer lige til hoveddøren!
  1. Du får gratis fragt, uanset hvor meget du køber for – det gør du helt sikkert ikke hos andre store online kiosker.
  1. Den allerbedste grund til at handle hos emma.dk er måske, at du kan spare helt op til 85% på dine indkøb! Der findes jo sjovere ting at bruge sine penge på end batterier og madvarer.
  1. Sidst men ikke mindst, så er den sidste grund, at du udover kioskvarer, faktisk kan købe mere end 7.000 forskellige produkter hos emma.dk. Du finder derfor også billig makeup, cremer, parfumer, hårpleje og meget mere!

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *