Press "Enter" to skip to content

Sikkerhedsfodtøj fra HKSDK hos Ølholm Safety

Sikkerhedssko er en fast og obligatorisk del af personalebeklædningen i visse brancher. Det drejer sig om arbejdsområder, hvor der er risiko for skader på fødderne, for eksempel ved at man får foden i klemme i tungt maskineri, eller ved at man får tungt materiel ned over foden. En knust fod kan betyde livslang invalidering – og muligvis også uarbejdsdygtighed.

HKSDK – sikkerhedsfodtøj af høj kvalitet

Siden virksomheden blev dannet i 1997, har HKSDK været leveringsdygtige i udvikling og design af sikkerhedssko. Sikkerhedssko fra HKSDK holder en usædvanligt høj kvalitet, både hvad angår materialer og design. Den innovative og højt anset virksomhed HKSDK er en internationalt anerkendt producent af sikkerhedssko, og leverer den dag i dag sikkerhedsfodtøj til det danske og udenlandske marked.

Det kendetegnende for sikkerhedssko fra HKSDK er, at de på samme tid er funktionelle og komfortable – og selfølgelig lever op til samtlige internationale sikkerhedskrav og standarder. HKSDK sikkerhedssko er fremstillet i holdbare og slidstærke kvalitetsmaterialer, som både er lette, åndbare og støttende for foden. HKSDK udvikler på kontinuerlig basis såvel design og produktionsteknologi med det formål stedse at kunne fremstille bedre sko. Sikkerhedssko fra HKSDK er forsynet med det smarte AIR system. Hermed holder skosålen sig blød og behagelig hele dagen, for maksimal stødabsorbering. KLIMAZONE systemet modvirker varme, opsvulmede og svedige fødder.

Find HKSDK sikkerhedssko hos Ølholm Safety

Hvis du er på udkig efter sikkerhedssko af uovertruffen kvalitet, kan du med fodel handle hos Ølholm Safety. I den online shop olholm.dk finder du, foruden HKSDK, sikkerhedsfodtøj og skridsikre sko fra mærker så som Adidas, Airtox, Andre, Birkenstock, Bjerregaard, Brynje, Cofra, Dunlop, Elten, Euro-dan, Green comfort, Grisport, Heckel, Hksdk, Jalas, Lavoro, Merrell, Noknok, Ox-on, Puma, Salomon, Sanita, Safety jogger, Sorel, Sievi, Sika, Sixton, Solid gear, Terra, Tretorn, Uvex, Oxypas og Sockwell.

Du kan se hele det store og velassorterede udvalg af sikkerhedssko på olholm.dk