Press "Enter" to skip to content

Let arbejdet for dine medarbejdere med en vakuumløfter

Som entreprenøreller anden form for professionel arbejdsgiver inden for bygge og anlægs branchen, ved du, at der forekommer mange tunge og uhensigtsmæssige løft i løbet af en arbejdsdag. I rigtig mange situationer er det fuldstændigt umuligt for medarbejderne at løse opgaverne manuelt, da det vil kræve alt for mange mandetimer og for stor anstrengelse, og risikoen for ulykker og arbejdsskader er for stor.

Derfor vælger de fleste at investere i løfteudstyr, som kan spare mandetimer generelt, og kræfter hos den enkelte medarbejder. På den måde kan man undgå at slide medarbejderne op før tid. Og man minimerer samtidig risikoen for langvarige sygemeldinger på grund af akutte skader eller slidskader.

Vakuumløfteren fra ASP Produktudvikling – et must for større anlægs arbejder

Den smarte vakuumløfter fra det danske firma ASP Produktudvikling er ideelt til løft og flytning af tunge, porøse, og vanskeligt håndterbare emner. Hvis du for eksempel skal have flyttet store cementfliser og lagt dem pænt, kan du med fordel anvende en vakuumløfter. Vakuumløfteren suger sig fast til overfladen af emnet ved hjælp af undertryk, og kan således løfte op til flere tusind kilo. Dette betyder, at medarbejderne slipper for det tunge løft, og flere hænder bliver frigivet, idet en vakuumløfter typisk er enmandsbetjent.

Samtidig kan du ved hjælp af den smarte vakuumløfter håndtere flere belægningssten eller fliser på én gang. Således sparer du medarbejderne for monotons arbejde i forbindelse med at skulle flytte – og lægge – én sten ad gangen. Og du reducerer risikoen for skader på materiel, idet vakuumløfteren løfter og sætter stenene på langt mere skånsom vis. Når du handler med ASP Produktudvikling, er du sikker på at få løfteudstyr i høj kvalitet og med god og solid ergonomi.

Du kan se den smarte vakuumsuger og resten af det store udvalg af løfteredskaber til bygge og anlæg samt industri på asp-produkt.dk