Press "Enter" to skip to content

Grønne og frodige omgivelser året rundt med kunstige plantevægge

Kunstige plantevægge giver dig hver dag den store glæde ved at kunne beundre naturen, selvom du befinder dig inden døre. Samtidig sparer de kunstige plantevægge dig for at skulle bruge tid og kræfter på at vande. Planterne på vores kunstige plantevægge forbliver samme kvalitet uden at skulle passes, de tørrer ikke ud, de dør ikke, og de ser aldrig triste og kedelige ud. Hvad mere kan man ønske sig?

Kunstige plantevægge skaber liv

Vores kunstige plantevægge kan eksempelvis skabe glæde og liv på kontorer og i butikker, restauranter og private hjem. I en tid, hvor planter fylder mere og mere i den moderne retning, kan kunstige plantevægge skabe en særlig stemning uden at optage dyrebar gulvplads. De kunstige plantevægge, vi designer og producerer hos Kunstigeplanter.dk, er særdeles naturtro, og du skal betragte dem meget nøje, før du – måske – opdager, at de er kunstige.

Specialdesignede kunstige plantevægge

Vores kunstige plantevægge kan designes individuelt, så de lever op til netop dine ønsker og behov. Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde frem til den perfekte løsning, som er skræddersyet til dig. Vores dygtige og engagerede medarbejdere sidder klar med brugbare råd og kompetent vejledning til dit valg og køb af kunstige plantevægge på telefon +45 98 42 38 42 og mail info@kunstigeplanter.dk. Prisen for vores kunstige plantevægge bestemmes ud fra det areal, planterne skal dække. Dog kan vi oplyse, at vores standardpris er 2598 kroner per kvadratmeter kunstig plantevæg.

Hvis du foretrækker en plantevæg, som ikke er kunstig, men som fortsat ikke kræver nogen form for pasning og vedligeholdelse, tilbyder vi også mosvægge dekoreret med mos i forskellige farver og strukturer.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *