Press "Enter" to skip to content

En autoriseret VVS er din garanti for professionelt arbejde

Driller ventilationen derhjemme? Drypper vandhanen natten lang? Eller har du brug for at få udført et større stykke blikkenslagerarbejde? Uanset hvilket stykke VVS- eller blikkenslagerarbejde du står overfor, er der hjælp at hente hos en professionel VVS i Århus.

Hvorfor vælge en autoriseret VVS-installatør?

Alt afhængigt af hvilken udfordring, du står med i hjemmet, kan det ofte være fristende at løse problemet på egen hånd. Nogle gange er det dog nødvendigt at indse, at nogle opgaver er for komplekse at løse selv, hvor en VVS-installatør i stedet er det rette valg. Står du f.eks. overfor nye gasinstallationer, er det utroligt vigtigt, at disse udføres professionelt af en autoriseret VVS-installatør, det det ellers kan lede til farlige situationer i form af eksplosioner og udsivning af kulilte. Det er gældende for alle typer opgaver, at en autoriseret VVS-installatør er din garanti for at opgaven udføres korrekt uden forurening, lækage og lignende.

Hvilke opgaver kan jeg selv udføre?

Indenfor palletten af VVS-opgaver findes der specifik lovgivning, der afgør, hvilken type af opgaver, du selv har lov til at udføre. Dette er typisk simple opgaver, der ikke ændrer eksisterende installationer og som ikke involverer hverken gas-, kloak- eller afløbsarbejde. Eksempler på opgaver, du selv kan udføre, er:

  • Installation af brusearmaturer og udskiftning af pakninger
  • Installation af toilet, vaskemaskine og opvaskemaskine
  • Tilslutning af blandingsbatteri

Vælg en VVS med garantiordning

Som nævnt er det vigtigt, at den VVS-installatør du vælger, er autoriseret. Dette er nemlig din sikkerhed for professionelt arbejde. Hvis du yderligere ønsker en VVS med garantiordning, kan du med fordel benytte Gustafsen VVS. Med en garantiordning, der dækker udgifter på op til 150.000 kr. inkl. moms, er du sikret dækning, hvis der skulle opstå uoverensstemmelser i forbindelse med det udførte stykke arbejde.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *