Press "Enter" to skip to content

Thordal.dk – din forhandler af klippemaskiner

Har du overvejet, om du selv kan klare klipningen af din hund? Leder du efter professionelt udstyr til at klippe dine får? Eller er det slet ikke dyr, men dig selv eller andre mennesker, du gerne vil klippe? Uanset dit formål, har Thordal.dk den rigtige klippemaskine til dig. Webshoppen har specialiseret sig i netop klippemaskiner og leverer ordentligt udstyr til klipning af mennesker, hunde, heste og får.

På Thordal.dk kan du nemt finde professionelt udstyr, som du kan bruge privat, men webshoppen er også det perfekte sted for dig, der arbejder med klipning til hverdag. Her finder du nemlig kvalitetsudstyr og ikke mindst service i særklasse. Gør brug af Thordals store viden og ekspertise, så du finder det helt rigtige produkt.

Den perfekte samarbejdspartner for hundesaloner og dyrlæger

Thordal.dk tilbyder også slibning af skær. Når du køber klippemaskiner på Thordal.dk, kan du derfor nemt få vedligeholdt udstyret, så det bliver ved med at være helt skarpt og lækkert at arbejde med. Med 32 års erfaring er Thordal yderst professionel, og virksomheden er det oplagte sted at henvende sig for slibning. Selvom Thordal.dk primært sliber for hundesaloner og dyrlæger, er du også velkommen til at få slebet dine skær som privatperson. Du kan læse mere om slibning af skær på hjemmesiden.

Thordal.dk tilbyder

  • Tilbehør. Thordal.dk forhandler sakse, shampoo og meget mere, så du kan købe alt det, du mangler, i en og samme bestilling.
  • Reservedele. Thordal.dk forhandler også reservedele, så du kan reparere det udstyr, du allerede har investeret i.
  • En e-mærket webshop. Webshoppen er e-mærkecertificeret, hvilket er din garanti for en god og sikker handel på nettet.

Vil du vide mere? Hop ind på hjemmesiden og se det store udvalg, eller kontakt virksomheden på telefon: 86 42 13 33 eller e-mail: lars@thordal.dk.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *