Press "Enter" to skip to content

Tapet med mønstre og striber hos Tapethuset

Hvis du er træt af de triste og ensfarvede – som regel hvide eller råhvide – vægge i dit hjem, har du med tapet mulighed for at peppe rummet op og tilføje stemning og fantasi til de kedelige overflader. Tapet var i mange år danskernes foretrukne form for væg dekoration, men måtte i mange år vige pladsen for mere fancy udsmykning, som gerne foregik direkte på den rå væg og derfor var langt mere definitiv. Igennem de seneste årtier har adskillige danske hjem lagt vægge til spartel maling, oppudsning og afpudsning, svampe- og ciselerings teknik, dekoration med stencil eller projektor eller wallstickers – med mere eller mindre kønne resultater. Nu er tapet tilbage, og med større succes end nogen sinde før. En succes, som til dels kan tilskrives den almindelige danskers erkendelse af sine kunstneriske evner, når det kommer til dekoration af vægge i hjemmet.

Hvis du vælger at opsætte tapet i stedet for selv at begive dig ud i kunsten at dekorere vægge, har du den store fordel, at tapetet er dekoreret på forhånd. Dine kunstneriske evner kommer ikke til at stå sin prøve ved opsætning af tapet. Du kan vælge at opsætte et fototapet, som med smukke natur motiver eller fængslende city scapes giver rummet ekstra dybde. Eller du kan vælge et romantisk tapet med blomster og fugle, som skaber den helt autentiske vintage stemning i dit soveværelse eller walk in closet. Eller hvad med at skabe en illusion om nøgent murværk, vægge af oxideret metal, eller en reol væg?

Der er et utal af muligheder inden for tapet – muligheder, som ikke var tilgængelige for tredive år siden. Moderne tapet er desuden blevet mere holdbart og lettere at sætte op. Hos tapethuset.dk kan du selv se, hvor stort udvalget efterhånden er. Uanset om du er til brede Marquee striber eller småblomstret tapet, kan du finde netop din variant i det store udvalg på tapethuset.dk