Press "Enter" to skip to content

PIRANA bøger gør det sjovt og lærerigt for skolebørn at lære dansk, sprog og matematik

Når børn skal lære at skrive eller læse eller tilegne sig færdigheder i matematik eller sprog, så er det vigtigt, at de bliver stimuleret med en rigtige type undervisningsmaterialer. Først og fremmest skal man vælge undervisningsmaterialer, der passer til barnets alder, så det bliver stillet opgaver, som både udfordrer, og som det samtidig er i stand til at løse, så det får en succesoplevelse. For børn er det mest motiverende med undervisningsmaterialer, som kombinerer leg og læring, og som er relevant for deres alder.

Stimulerende og varierede opgaver med sjove illustrationer

PIRANA udvikler suppleringshæfter til forskellige klassetrin i grundskolen, som har en tydelig faglig struktur og selvrettende opgaver. PIRANA suppleringshæfter fås til fagene dansk, engelsk, matematik, naturfag, fransk, tysk og spansk, og de er fyldt med varierede og relevante opgaver samt sjove illustrationer, der gør børnene nysgerrige. PIRANA suppleringshæfter er designet som en kombination af leg og læring, så børnene blive motiveret til at yde en ekstra indsats, og suppleringshæfterne kan anvendes som ekstra træning i de små klasser eller som underholdende læring i hjemmet. PIRANA suppleringshæfter kan bestilles hos ABC Leg, som er specialiserede i udvikling af undervisningsmaterialer og legetøj, som stimulerer børns udvikling i bl.a. dansk, sprog, matematik og socialt samspil.

Stort udvalg af undervisningsmaterialer i høj kvalitet og hurtig levering

ABC Leg forhandler både deres eget mærke og en række anerkendte mærker, der producerer undervisningsmaterialer, pædagogisk legetøj og hjælpemidler til børn. Undervisningsmaterialerne og legetøjet henvender sig til børn i aldersgruppen 0-12 år, og det er udviklet i samarbejde med lærere, pædagoger, pædagogiske konsulenter og talepædagoger. I webshoppen finder man et stort udvalg af undervisningsmaterialer til grundskolen og til børn med særlige behov. Institutioner eller privatpersoner, som gerne vil bestille undervisningsmaterialer hos ABC Leg kan altid få professionel rådgivning, hvis der er behov for det, og kundeservicen er i top. Leveringen sker hurtigt inden for 1-2 dage, og fragten er gratis, hvis man bestiller for mere end 499 kr.