Press "Enter" to skip to content

Stilsikkert tøj i høj kvalitet!

Danske Signal har leveret stilrent tøj igennem en længere årrække. Det er blevet handlet af mange verden over, og deres eksistens på markedet har de skabt gennem god kvalitet, stærkt design og fornuftige priser. Du kan finde masser af signal tøj her hos Mens-Wear. Vi har et bredt sortiment af Signal tøj, og vi sælger i flere forskellige produktkategorier. Herunder kan der nævnes skjorter, t-shirts, sweatshirts, shorts og jakker.

Stort sortiment

Her hos Mens-Wear har vi som sagt et stort sortiment af Signal tøj, og vi sørger hele tiden for at holde os opdateret, så vi kan præsentere det nyeste Signal-tøj. Vi har naturligvis også alle deres gode basisprodukter, så du kan få tanket op på dine essentials. På denne måde kan du sørge for en fornuftig basisgarderobe, hvor du samtidig har mulighed for at krydre det med en række andre Signal-varer. Deres tøj tager generelt udgangspunkt i den nordiske minimalisme, og hvis man sætter det sammen med en skandinavisk livsstil, er dette noget, som rammer enormt bredt. Tøjet er meget alsidigt, og kombinationerne med Signal-tøj er dermed nærmest uendelige. Du kan dermed blive klædt på til alt fra hverdag til fest.

Fantastisk kvalitet

At Signal er at finde hos Mens-Wear, er ikke noget under. De har leveret kvalitetsrigt tøj igennem en længere årrække, hvorved de har fastsat deres navn på den danske modescene. De har formået som få andre at kombinere design, kvalitet og materialer, og samtidig levere det til en pris hvor alle kan være med. De startede i 1967 under navnet Buksesnedkeren, men valgte så tilbage i 1996 at skifte navn til Signal, og har ikke set sig tilbage siden. Herefter kiggede de mod udlandet med stor succes. Dog har de holdt fast i de danske rødder, hvoraf hovedsædet fortsat er at finde i København.