Press "Enter" to skip to content

Sjovt og praktisk tøj hos babadut.dk

Hvis du leder efter noget humoristisk tøj til dit barn eller til dig selv, er babadut.dk et godt sted at se. De har et stort udvalg af forskelligt tøj til både børn og voksne. Det er derfor en god mulighed for dig at finde noget sjovt og anderledes tøj. Det er lige meget, om det er til dig selv, eller om det er til dit barn. 

Babadut.dk har blandt andet et stort udvalg af “jeg skal være storebror”/”jeg skal være storesøster” t-shirts. Det er en sjov måde at fortælle resten af verden om den lille nye. Det er da også sket mere end en gang, at en kvinde har valgt at bruge sådan en t-shirt til at fortælle sin mand, at de skal have et barn mere. T-shirtsene fås både med lange og korte ærmer. De kan derfor både bruges om sommeren og om vinteren. Der er flere forskellige udsagn på t-shirtsene alt efter, hvad I synes, er sjovt. 

Til mødrene har babadut.dk en del tøj, der kan gøre graviditet og amning nemmere. Det kan for eksempel være bh- eller bukseforlængere. Det gør det muligt at bruge sit eget tøj i længst mulig tid. De har dog også en del tøj til gravide kvinder. Derudover har de også tøj til, når barnet er født. Det er for eksempel ammebh’er og specielle trusser, der er behagelige at have på, når man lige har født. 

Til både voksne og børn er det også muligt at købe tøj, hvor man selv bestemmer, hvad der skal være trykt på dem. Til voksne er der t-shirts med lange og korte ærmer at vælge imellem. Til børn kan du både få bluser, bukser, huer, body stockings og en hel masse andet. Du kan for eksempel få trykt barnets navn på maven af trøjen. Det gør det nemmere at finde den henne i institutionen. Det er også en måde at lave en familiebluse på. Så man både børn og forældre have en bluse, hvor der står familiens efternavn på. Det kan også være en, I giver til bedsteforældre og onkler og tanter. På den måde kan de også blive en del af “banden”.

Det kan også være rart at have klistermærker med barnets navn. Hvis barnet for eksempel skal have nogle af jeres ting med i skole, er det nemt at sætte et klistermærke med barnets navn på, så alle kan se, hvem tingen tilhører. Det kan for eksempel være, hvis barnet skal have mad eller kage med til hele klassen. Så kan det være en måde at mærke fadet på.