Press "Enter" to skip to content

Bestil dine akvarifisk online via Dyrecenter.dk

At sidde i ro og mag foran computeren og udvælge lige præcis de akvariefisk som du drømmer om. Lyder det ikke behageligt? Det kan du gøre via Dyrecenter.dk. Webshoppen administreres af Lystrup Dyrecenter, der er din lokale dyrehandel tæt ved Aarhus. Her forhandles akvariefisk,  levende myggelarver  og planter fra stedets mere end 80 akvarier og terrarier. Der kan bestilles fisk hjem fra en lang liste, der kan findes online.

Lystrup Dyrecenter er lagerførende i alt, hvad man skal bruge, hvis man ønsker akvariefisk derhjemme. På Dyrecenter.dk kan du desuden finde en masse artikler, som sel de mest garvede akvarie-ejere vil kunne finde, hvad de synes godt om. I kategorien med fisk er det muligt at vælge mellem et væld af forskellige ferskvandsfisk som guppy, molly, sugemaller samt mange flere. Du kan blandt andet få de elegante og smukke Diskus Blå Turkis, der måler 7 cm i kroppen og 10 cm med finnerne. Disse klæder alle akvarier, men kræver dig en vis plads. Du kan få de majestætiske Scalara, der findes i en række forskellige udgaver og forskellige farver. Igen en elegant fisk, der dog kan være ret aggressiv. Men du kan også få en række forskellige hajer, der virkelig tilfører akvariet noget eksotisk. Endnu mere eksotisk bliver det med rejer og hummere, der virkelig kan sørge for sjove oplevelser. Mere klassisk er Guppyer, der kan trives mange steder, men også virkelig kan være farverige. Eller Mollyer og Platy er et klassisk valg, som passer til de fleste akvarier. Men udvalget er stort, og noget til alle behov for akvariefisk.

Men i Lystrup Dyrecenter kan du også få alt ifugle, skildpadder, hamstre, mus, rotter, ørkenrotter, chinchilla, kaniner, marsving, hunde, katte, vildtfugle, pinsvin, egern, krybdyr, øgler og slanger.

Læs meget og blev inspireret via https://www.dyrecenter.dk/shop/frontpage.html, hvor du kan få det store overblik over de mange muligheder der er både online og i Lystrup Dyrecenter.