Press "Enter" to skip to content

Sådan skaber du din unikke bolig

Hjemmet er noget, der kraftigt er med til at definere os, og vi går derfor ofte meget op i, hvordan det tager sig ud, så det bedst reflekterer os som personer. Lyst og hvidt med faste linjer vidner om struktur og styr på tingene. Surfergear og pangfarver vidner om en lidt mere tilbagelænet tilgang til livet. Vi kommer her ind på, hvordan du kan designe dit hjem, så det får det bedste ud af dig.

Gør det skævt og anderledes med glasplader efter mål

Uanset om det er til badeværelset eller andre steder i hjemmet, kan du med glasplader efter mål være med til at definere din tilværelse og vise, hvem du er. Om det er rundt eller trekantet er op til dig. Det kan også være, at en glasplade skal have en helt særlig praktisk funktion, som en normal glasplade ikke kan klare. Muligheden er der, og den bør du tage til dig.

Gråt og skandinavisk for det moderne look

Vil du gerne fremstå moderne og skarp, men alligevel tilpas rå, så er den skandinaviske stil noget for dig. Her finder man mange hvide og grålige nuancer, der sammen med træ og rustikt interiør giver et helt særligt designlook i dit hjem.

Afslappet med beige og sand

Elsker du at rejse, og er du til hakuna matata, så prøv dig af med bløde sandede nuancer og effekter fra stranden til at give dit hjem et max afslappet look. Dette er helt specifikt til dig, der er stor tilhænger af den klassiske californiske vibe og synet af Venice Beach.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *