Press "Enter" to skip to content

Undgå indbrud i hjemmet: 3 gode råd

Har du haft indbrud i hjemmet? Så ved du, hvor ubehageligt det kan være at gå rundt samme sted, som indbrudstyven har hærget. Det handler ikke så meget om de ting, der er blevet stjålet, men mere om det mentale ubehag, der opstår, når en fremmed har snuset rundt i ens ting.

Det kan heldigvis forebygges, fordi tyve vælger deres huse med omhu. Vi giver dig 3 gode råd til, hvordan du undgår, at tyven besøger dig.

Installer nye låse i hele hjemmet

Tyvene foretrækker døre, de kan brække op, fordi det trækker lidt mindre opmærksomhed til sig end knuste vinduer. De vil ofte forsøge sig med smarte pinde, de dirker låsen op med, men kvalitetslåse forhindrer indbrud via døren.

Kvalitetslåse behøves ikke koste en bondegård, og man kan faktisk finde billige låse, der fungerer ganske fint.

Overvågning holder uvedkommende ude

En lidt dyrere løsning, men også en meget mere effektiv løsning. Overvågning holder i sig selv ikke tyveknægte ude, men kameraer og skiltning, der fortæller, at der her bliver brugt overvågning, er ofte nok til at få tyvene til at tænke sig om en ekstra gang og tage den rigtige beslutning.

Hvis du bor særligt udsat, så brug skiltning ved alle indgange og gør dine kameraer tydelige.

Alarmsystem, der kontakter alarmselskab

Hvis du vil gå hele vejen for at sikre dit hjem, kan du sammen med din overvågning installere et komplet alarmsystem. Systemet kontakter typisk dig, når der er nogen på din grund, og hvis der ikke burde være det, kan alarmsystemet tage kontakt til selskabet, som tager ud til din grund med det samme for at se på tingene.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *