Press "Enter" to skip to content

Praktiske og hygiejniske pedalspande fra Clean Management

Opbevaring af affald i forbindelse med rengøring og sanitet er ikke blot et spørgsmål om at smide skraldet i nærmeste papirkurv eller container. For rengørings personale i storkøkkener, på hospitaler, skoler og institutioner samt i plejesektoren er det forbundet med stor hygiejnemæssig risiko at håndtere affald. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at medarbejderne har de bedste muligheder for at komme af med snavsede klude, mopper og andet, som kunne udgøre en sundhedsmæssig risiko – af hensyn til rengøringspersonel såvel som til øvrige ansatte på stedet og eventuelle beboere, patienter eller elever og studerende.

 

Samtidig bør din affaldshåndtering være tilrettelagt efter ergonomiske principper, så medarbejdere ikke belaster ryg og knæ ved løft af tunge sække. Og det er nærmest selvskrevet, at affaldsspande skal være forsynet med en pedal, både for at undgå, at medarbejderen skal balancere med låg og affald på én gang, dels af hygiejniske hensyn, for at undgå krydskontaminering.

 

Hos Clean Management finder du et stort udvalg af pedalspande i mange størrelser, udformninger og farver, og som næsten uden undtagelse alle lever op til HACCPs retningslinjer og standarder inden for området. Med en ergonomisk pedalspand til køkkenet undgår du løft af affaldssække, som, når de er fyldt med køkkenaffald, kan gå hen og blive rigtig tunge og uhåndtérbare, og med en stor pedalspand forsynet med hjul bliver turen ud til affalds containeren lidt lettere. Gå på opdagelse i vores online shop på vort website og opdag en verden af pedalspande – du finder med garanti en spand, der passer præcis til dine behov, uanset om den skal stå i et køkken, i en udendørs gård, i kantinen på kontoret eller måske på det fælles toilet. Pedalspande fra Clean Management fås i materialerne plast og rustfrit stål, hvilket gør, at de er modstandsdygtige over for fugt og temperatur svingninger.