Press "Enter" to skip to content

Aogc.dk tilbyder levering af frugt og grønt

Hvis man driver en restaurant, en cafe, en kantine eller en anden form for storkøkken, er det i de fleste tilfælde nødvendigt, at få levering af frugt og grønt dagligt, så man ikke skal bruge medarbejdere og kostbar tid på at handle og transportere varer. Køber man alle sine frugter og grøntsager fra det samme firma, kan man som oftest også få det til en langt bedre pris, end den man møder i de fleste danske supermarkeder. Måske kan man endda også oparbejde en yderst favorabel mængderabat alt efter hvor meget og hvor ofte man bestiller. Kan man også købe andet end frugt og grønt fra samme firma bliver det endnu nemmere, da man så ikke skal holde styr på flere forskellige bestillingslister. 

Når man skal producere mad til mange mennesker på en gang og på kort tid, som det ofte er tilfældet i en restaurant eller kantine, så kan det også være en fordel, at få leveret grøntsager, som er skyllede eller skrællede hvis nødvendigt. Skal man bruge snittede grøntsager i særlige retter eller i salater, kan man med fordel også købe grøntsager, som allerede er snittede, når de kommer. På den måde kan man som kok eller køkkenmedarbjeder spare rigtig meget tid i madlavningen, som kan foregå både nemmere og hurtigere. 

Hos aogc.dk, som er et dansk firma, kan man bestille et stort udvalg af frugt og grønt, som leveres lige til døren. Her kan man blandt andet opleve danmarks bredeste sortiment inden for økologisk frugt og grønt til rigtig gode priser. Udover frugt og grønt tilbyder aogc.dk også et stort sortiment af særligt udvalgte kolonialvarer, som eksempelvis the, tørret frugt, nødder og juice. Aogc.dk tilbyder almindelig frugt og grønt, som der ikke er gjort noget ved, men også frugt og grønt, som er skyllet, skrællet og snittet, så det er klar til at blive brugt i madlavning med det samme. Driver man hotel eller anden virksomhed, som kan drage fordel af at have frugtkurve med blandede frugter tilbyder aogc.dk også sådanne.

Hos aogc.dk kan man bestille helt frem til kl. 23.59 og stadig modtage ordren den følgende dag. Det vil sige, at man kan gøre status over hvad der mangler i køkkenet efter dagens omsætning, og så bestille efter behov. Aogc.dk leverer altid præcist på det aftalte tidspunkt, hvilket er et must, når man har med storkøkkener at gøre. Desuden tages tomme kasser med retur, så de kan blive genbrugt.