Press "Enter" to skip to content

Kom tættere på Asien med charmerende bambusmøbler

I de perioder, hvor du ikke får stillet rejselysten på ferie ude i verden, kan det være inspirerende med eksotiske møbler i hjemmet, til at minde på suset fra verden udenfor Danmark. Hos NorthbyNorth har de en stor kærlighed til bambusmøbler, og har gennem flere år designet og udviklet en omfattende og charmerende kollektion af organiske bambusmøbler, som du kan få hjem i stuen. Kig forbi hjemmesiden og bliv inspireret til et online køb, der inviterer Asiens charme indenfor.

Asiatisk charme til din personlige indretning

Drømmer du om en mere let og eksotisk stemning i hjemmet, er bambusmøbler fra NorthbyNorth et skridt i den rigtige retning. De charmerende designs inspirerer til afslapning og kreativitet, og vil fungere som et harmonisk og opfriskende supplement til mange typer indretning.

Udvalget af bambusmøbler hos NorthbyNorth er designet og produceret gennem et samarbejde mellem egne designere og lokale snedkere i Vietnam. De har deres egen fabrik i landet, så de er sikre på, at møblerne bliver produceret under ansvarlige forhold. Bambusmøblerne fra kataloget er 100% organiske, håndlavede, og produceret af lokale snedkere, der har mange års indgående kendskab til at arbejde med bambusmaterialet. Det er din garanti for møbler i optimal kvalitet, der holder mange år fremover.

Du finder både borde, stole, bænke, sofaer, senge, skammeler og taburetter i kataloget. På den måde kan du væge et enkelt bambusmøbel til at supplere din indretning, eller du kan købe hele sæt, og skabe din egen ø af bambusmøbler, der går op i en højere enhed. Bambusmøbler kan både bruges indendørs og udendørs, da det sildstærke materiale står imod både vind og vejr.

Organisk samarbejde med vietnamesiske snedkere

Samarbejdet med de vietnamesiske snedkere udføres ud fra et ønske om at bidrage positivt til lokalsamfundet i Vietnam. Bambussen vokser i nærområdet omkring fabrikken og er med til at skabe produktivitet og arbejde blandt lokalbefolkningen. De køber bambussen hos lokale bønder, som behandler de udvalgte, bedste grene med naturlige salte, som forhindrer skadedyr uden brug af kemikalier og skadelige stoffer.

Når du investerer i bambusmøbler fra NorthbyNorth, er du altså ikke alene med til at støtte en velfungerende arbejdsplads i Vietnam, men vil samtidig nyde godt af møbler, der hverken har belastet miljøet eller dig som forbruger med skadelige behandlingsmetoder. Du vil opleve glæden ved originalt håndværk, fremstillet af lokale eksperter inden for produktion af bambusmøbler.

Læs mere om produktionen af bambusmøbler i hjemmesiden, og find inspiration til et friskt og asiatisk pust til din indretning.