Press "Enter" to skip to content

Moster’s Skur er dit online loppemarked

Uanset om du lige er flyttet, og skal til at finde nye ting og sager til hjemmet, eller om du er på udkig efter gamle fund, der kan give dit gamle hjem et friskt pust, er der inspiration at hente hos Moster’s Skur. Moster’s Skur har en forkærlighed for det unikke loppefund, og i hendes omfattende online katalog vil du finde et spraglet og spændende udvalg af gamle ting og sager, der oser af patina – og som der kun findes én af i butikken. Kig forbi og lad dig friste af et godt loppefund online!

Find unikke ting og sager til hjemmet

Udvalget af loppefund hos Moster’s Skur er bredt og varieret – og altid charmerende. Du finder både klassiske loppefund, men også mere utraditionelle sager, som du måske ser i et andet lys i kataloget. Her har du mulighed for at udvikle din personlige stil, og lege med nye måder at kombinere udsmykning på.

Du finder slidte, gamle murstensforme, som kan bruges til opbevaring; træbænke; rustikke krukker; antikke, franske indkøbsnet i wire; spånkurve til opbevaring af frugt og andet; æblekasser og æggekasser; medicinbolde; vaser i farverig keramik; samt skammeler, spande, henkogningsglas og meget mere. Fælles for hele udvalget er, at man mærker historiens vingesus i den charmerende patina, som tidens gang har tilført alle loppefundene.

Brug gamle loppefund i din indretning

Loppefund fra Moster’s Skur kan bruges på mange måder i din indretning. Måske er du en klassisk samler, som allerede har hjemmet fuldt af unikke loppefund, og søger nyt til samlingen; eller måske er du på udkig efter en skæv vinkel og lidt personlighed til din moderne og stilsikre indretning. Et loppefund kan være med til at gøre indretningen til mere end bare praktiske elementer, og tilføre et element af mystik, historie og charme til hjemmet.

Kig forbi www.mostersskur.dk og lad dig inspirere.