Press "Enter" to skip to content

Hvad mangler på arbejdspladsen: En frisk frugtordning

Æbler, pære, bananer, vindruer, appelsiner, mandariner… Hvilken er din yndlingsfrugt? Der findes noget for enhver smag, når det kommer til frugt. Så hvorfor ikke skabe et sundere alternativ i en travl hverdag for medarbejderne? Med en frugtordning får du leveret frugten lige til døren og kan tilpasse kassen eller kurven med frugt lige præcist efter jeres behov. Så hvis appelsiner topper din liste af yndlingsfrugt, så kan du altid bestille lidt flere af dem.

Højt serviceniveau for jeres firma

Det skal være nemt og overskueligt at handle på frugtordning.dk og bestille den rette frugt hjem til jeres kontor. Derfor kan frugtordningen tilpasses efter hvert enkelt firma og medarbejdernes behov. Leveringen af enten en frugtkasse eller kurv sker personligt til jeres dør og med en personligt tilknyttet chauffør, så han ved, hvor præcist frugten skal stilles. Hvis den skal bringes helt op i kontoret eller ud i køkkenet, så kan det nemt aftales. Derudover tager chaufføren de tomme frugtkurve og kasser med ud igen til rengøring og genbrug. Dermed er du også med til at passe bedre på miljøet.  

De mange og sunde valg

Der er mange kasser og kurver med frugt at vælge imellem. Der er standardkasser med en masse forskellig frugt, så der er noget for enhver smag. Eller du kan vælge basisfrugt, hvor du selv sammensætter og udvælger, hvad kurven skal indeholde. Der er også det økologiske valg i både kasser og kurve, hvor du får den bedste og sæsonaktuelle frugt. Det er også muligt at vælge nødder og tørret frugt, hvis der skal snackes. Det er det sunde og lækre alternativ til slik og søde sager.

Hvis en frugtordning har vakt din interesse, kan du læse mere på frugtordning.dk, skrive på mail@frugtkurven.dk eller ringe på 51 50 11 95. Så kan du skræddersy din personlige frugtordningen.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *