Press "Enter" to skip to content

Find den rigtige tagløsning til dit projekt

Byggeprojekter ligger ofte for døren, når den danske sommer endeligt byder på fritid og vejr at arbejde i. Det kan være, at I går og drømmer om en udestue, en ny carport eller måske et drivhus til at udføre havedrømmen.

Alle disse projekter kræver en flot kvalitets tagløsning, som matcher behovet for det enkelte projekt. Der findes en verden af muligheder, hvor hver af de specifikke løsninger er velegnet til hver deres brugsområder.

Du kan i dag undersøge de specifikke egenskaber ved diverse tagplader, som kan hjælpe med jeres projekt.  

Tagplader i plast findes i forskellige udtryk og til forskellige priser. Du kan b.la. få termotagplader, klare tagplader, opale tagplader, billige eller dyrere tagløsninger.

Masser af naturligt lysindfald

Når du skal vælge tagplader til dit projekt, bør I have øje for, om I skal lave en simplere overdækning eller om I ønsker termoplader med høj isoleringsevne. Hvis I blot har brug for en overdækning, kan I sagtens vælge tyndere plader.

Ved at investere i termotagplader vil I få mest muligt ud af naturens eget lys. Termotaget er derfor også med til at forlænge din sommersæson grundet den høje isoleringsevne.

Enkeltlagspladerne er til gengæld kendt for deres ekstra gode slid- og slagsstyrke. Derfor er de også særligt gode til at modstå det, til tider, hårde danske klima. Ligesom termotagpladerne er de også gode til at lukke det naturlige lys ind.

Enkeltlagspladerne er også nemme at arbejde med og passer let ind med eksisterende hustage.

Hvis du ønsker at sætte særligt fokus på lysindfaldet er det her, hvor du kan vælge mellem den klare eller opale tagplade. Den opale lukker ex en masse lys ind uden at lade solen blænde igennem.

Undersøg dit drømmeprojekt allerede i dag og gør jer klar til at finde de rigtige tagplader.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *