Press "Enter" to skip to content

Hjælpemidler til håndværkere og bygningsmedarbejdere

Med over tyve år på bagen inden for udvikling og produktion af hjælpe aggregater til håndværkere, entreprenører, vejarbejdere og andre, som kan komme ud for tunge og ubekvemme løft i deres daglige arbejde, er ASP Produktudvikling A/S en af de helt store – og sikre – spillere på markedet. Tanken bag ASP produktudvikling er at gøre livet lettere for de, som qua deres arbejde i for eksempel bygge og anlægs branchen slås med problematikker i forbindelse med løft af tunge og uhåndtérbare objekter. Det kan for eksempel ære brønd- eller kloak dæksler, der som bekendt ikke er udstyret med ergonomisk korrekte håndtag, og i øvrigt ofte er placeret under jordoverfladen, hvilket gør arbejdet med at løfte dem op endnu mere krævende og omstændeligt. Til det formål har ASP produktudvikling konstrueret en ganske praktisk og let anvendelig løftevogn, som ved hjælp af vakuum teknologi gør det muligt for en enkelt mand at udføre en opgave, som under andre omstændigheder ville have krævet mindst to mand og en løftestang.

Nemt montérbare løfte-aggregater

Fælles for alle produkter fra ASP produktudvikling er for det første, at de er udviklet af folk med erfaring i branchen, til folk, der arbejder i branchen. Det vil sige, at designet er 100% funktionelt og udelukkende tiltænkt praktisk anvendelse. For det andet er samtlige aggregater nemme at montere på maskiner, man alligevel har on site, så som gravemaskiner, kassebiler, ladvogne eller trailere. Se for eksempel den fikse Knap-On kran, som er en lille let og transportabel kran-arm, som uden problemer kan monteres direkte på bundpladen i dit transportmiddel, så du let kan løfte op til 400 kg ene mand. Knap-On kranen fås i en håndhydraulisk udgave samt med enten mekanisk eller elektrisk udskud.

Også til projekter hos private

ASP produktudvikling er også leveringsdygtige i hjælpemidler, som ikke nødvendigvis bruges på byggepladsen eller større construction sites. Mindre opgaver kan også sagtens løftes med produkter fra ASP produktudvikling – for eksempel når du som anlægs gartner skal lægge fliser. Du kan skåne din ryg med en Fliselet Mini, som er en smart og handy vakuum suger. Med Fliselet Mini kan du stå ret op og ned, når der skal lægges fliser, hvilket er skånsomt for både ryg og knæ. Samtidig lettes arbejdet, og fliselægningen går betydeligt hurtigere med en Fliselet Mini.

Du kan læse mere om Fliselet Mini, Knap-On kranen, løftevognen til dæksler samt mange andre smarte og nyttige hjælpemidler på ASP Produktudviklings website asp-produkt.dk.