Press "Enter" to skip to content

Send en ballon til en du har kær

Som et sjovt alternativ til blomster eller kort kan man nu sende en ballon med posten til en man holder af. Ballonen bliver fyldt med helium og pakket i en kasse. Når den når frem til modtageren og denne åbner pakken, vil ballonen svæve til vejrs og bringe glæde med det samme. Mange vil blive meget overraskede og glade for at modtage en ballon med posten og derfor er det et rigtig sjovt alternativ til de klassiske blomster eller fødselsdagskort.

Har et barn i din omgangskred fødselsdag så send en ballon i stedet for et kedeligt og upersonligt kort. Børn elsker balloner og at modtage en med posten er en glædesbringende begivenhed i sig selv. Har du ydermere valgt en ballon, hvor motivet falder indenfor barnets interesser er lykken med garanti total. Er det eksempelvis en lille pige, der skal modtage ballonen, er et motiv fra tegnefilmen Frost måske et hit? Eller måske en smuk disneyprinsesse? Er det derimod en dreng, som er den heldige modtager, så er en Batman ballon garanteret lige sagen. Eller måske en sej ballon formet som en fodbold? Hos All4party.dk kan man vælge imellem et utal af varianter til både drenge, piger, voksne og børn, og helt sikkert finde en, der rammer plet, uanset hvem modtageren er.

Man kan også med fordel sende en ballon til sin elskede, hvis man har været, eller er, adskilt fra denne i en periode. Send eksempelvis en rød ballon formet som et hjerte eller en med ordene “I love you”. Det vil med garanti bringe et smil frem på læberne hos den du har kær.

Ballonerne, som forhandles og sendes fra All4party.dk er af bedste kvalitet og kan forblive svævende i helt op til 30 dage. Ballonerne er lavet af gummi og er altså ikke ligesom de traditionelle folieballoner, som man kender fra Tivoli.