Press "Enter" to skip to content

Fleksible og moderne varebiler fra MAN

For håndværkere, entreprenører og andre, der har brug for at komme rundt og samtidig transportere mandskab, materiel og udstyr, er en pålidelig og brændstof økonomisk varevogn ikke en luksus. Den er en nødvendighed. I disse brancher er det alfa og omega, at man kan komme sikkert rundt til kunder, byggepladser og værksteder, og det nytter ikke noget, at eens varebil står af hvert andet øjeblik. Ingen har lyst til at påregne kostbar arbejdstid til konstant at skulle køre bilen på værksted, eller selv at skulle rode med udskiftninger eller reparationer.

Derfor er det vigtigt, at du ser dig godt for, når du skal anskaffe en varevogn til din virksomhed. Du bør også være opmærksom på, at varebiler findes til forskellige behov og formål, og at der er stor forskel på forskellige varevogne, hvad angår brændstof udnyttelse, praktisk indretning, yde evne og trækkraft.

Uanset om du primært skal bruge din varevogn som arbejdshest på byggepladsen, om du skal bruge den til distributions kørsel eller om den skal fungere som mandskabs rtansport, kan du med garanti finde en varevogn, som passer til dine behov, hos MAN. MAN har mange års erfaring med lastbiler og varevogne – og med at yde den bedst mulige betjening og service til de, som køber dem. Således er MAN udmærket klar over, at forskellige fag områder skal bruge forskellige varevogne. Og derfor er MANs varevogne yderst fleksible – du kan faktisk selv sammensætte din varevogn inden for de tre grundmodeller: MAN TGE Kassevogn, MAN TGE Minibus, og MAN TGE ladvogn.

Hvis du for eksempel er en malermester, som skal transportere hele sjakket hver dag samtidig med at der skal være plads til grej i bilen, bør du overveje en MAN TGE Minibus. Ud over det, at selve passager kabinen er yderst rummelig (med plads til montering af op til ni sæder) og komfortabel, med tonede ruder for optimal temperatur regulering og privatliv, er der sagtens plads til alt dit udstyr i det optimalt udnyttede bagagerum. Og hvis dit sjak holder sig på et minimum af to personer, kan du med fordel tjekke den smarte MAN TGE Kassevogn ud. Denne varebil er indrettet til transport af meget materiel, og kan læsses såvel bagfra som fra siden via den smarte, ekstra brede skydedør. Den lave læssekant gør af- og pålæsning til en leg – og du slipper for overanstrengelse af ryg og knæ.

Se alle de smarte varevogne og konfigurations muligheder på van.man