Press "Enter" to skip to content

Teltudlejning i København

Hos Viertilfest.dk finder du gode løsninger i forhold til teltudlejning i København. Hos Viertilfest.dk er visionen, at ingen fest er for lille eller stor, og derfor finder du telte i alle størrelser og til alle slags fester her – her skal alle nemlig have råd til at holde en god fest. Teltene er af bedste kvalitet og de er alle certificerede i forhold til gældende love og regler. Når du lejer et telt hos Viertilfest.dk kommer der desuden erfarne teltopsættere ud til dig og besigtiger stedet, så der garanteres optimal sikkerhed til din fest uanset vejr og vind. Her får du samtidig et par gode og kompetente råd med på vejen i forhold til opsætningen. 

Skal du eksempelvis holde havebryllup er det oplagt at leje et telt til lejligheden. Viertilfest.dk har specialiseret sig i netop denne type brylluper og tilbyder skønne pakkeløsninger, som både indeholder telt, borde, stole og service. Derudover kan deres dygtige dekoratør hyres til at pynte teltet op lige efter jeres ønsker og drømme. Teltene, som bruges til bryllup er altid helt hvide og nyvaskede, så du er sikret den helt rette stemning på den store dag. 

Er der en firmafest i sigte er en fest i et telt også en god løsning, da man så undgår at skulle holde festen på kontoret, hvilket kan være lidt af en partykiller for mange. Med et telt sikrer i, at alle samles til en sjov aften uden for arbejdet i nogle hyggelige rammer. 

Skal du bare holde en almindelig havefest, så kan Viertilfest.dk også være behjælpelig med både teltet, borde og stole til denne. 

Viertilfest.dk leverer i København, men også på hele resten af Sjælland, Lolland, Falster samt på Bornholm. Er du interesseret tilbyder Viertilfest.dk altid uforpligtende samtaler, hvor du kan høre nærmere om mulighederne til din næste store fest.