Press "Enter" to skip to content

Få lindret dine muskel- eller ledsmerter med Crosstape

Døjer du med led- eller muskelsmerter? Så kan du finde et stort udvalg af Crosstape, også kaldt Spiraltape, hos Henza.dk, som netop anvendes til smertelindring ved ledsmerter eller muskelsmerter. Denne type taping stammer fra Japan, og idéen med selve behandlingen er, at du påfører tapen direkte på det sted, hvor du har smerter – og dermed bliver smerten lindret. Det bliver også kaldt et trigger point. Tapen er vandafvisende og selvklæbende, og den er derfor holdbar og kan holde til lidt af hvert. Det kan anvendes stort set overalt på kroppen; arme, ben, nakke, skuldre mm. 

I de fleste tilfælde ses en forbedring og smertelindring kort tid efter, og man vil hurtigt opleve bedre mobilitet. Crosstape bør dog kun anvendes efter vejledning hos en professionel behandler såsom en akupunktør, så du er sikker på, hvordan det påføres. 

Få lindret smerterne med Crosstape

Det store udvalg af Crosstape hos Henza.dk byder på forskellige størrelser og farver, så du kan vælge det, der matcher det, du søger. Du kan både få tapen i størrelse S, M, L og XL og vælge imellem farverne beige og pink. Hos Henza kan du være sikker på, at kvaliteten er i top, men det går dog ikke ud over prisen – de stræber nemlig efter at levere et alternativ til de dyre typer tape på markedet. 

Billig fragt og hurtig levering 

Klik ind på deres hjemmeside, så du endelig kan få lindret smerterne med Crosstape. Du får billig fragt på kun 39 kr. og hurtig levering, så du ikke skal vente længe på tapen. Henza udvikler hele tiden på deres sortiment og tilpasser, og hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp, så skal du bestemt ikke holde dig tilbage. De svarer meget gerne på spørgsmål, både på telefon og mail, så du ender ud med en god oplevelse.