Press "Enter" to skip to content

Din specialleverandør af førstehjælpsudstyr findes på optisafe.dk

Førstehjælp er en af grundstenene i et sikkert samfund. Ligegyldig om man arbejder i institution, på fabrik, kontor eller i byggebranchen, er det vigtigt at være trænet i førstehjælp. På hjemmesiden https://www.optisafe.dk/ er de eksperter i førstehjælpsprodukter, trænings- og simulationsudstyr.

Firmaet bag hjemmesiden er baseret i Esbjerg og opererer hovedsageligt med to services:

  • Leverandør af træningsudstyr til realistisk simulationstræning
  • Sælger af forbrugsvarer til førstehjælp og redning

Som ansvarlig for sikkerheden i en virksomhed, institution eller anden arbejdsplads er det dit job at gøre dig et overblik over, hvilke foranstaltninger der er brug for. I nogle brancher er der lovmæssige krav til, hvor meget og hvilken træning medarbejdere og ansatte skal have. Hos Optisafe.dk kan du orientere dig i mulighederne samt læse mere om, hvilke tilbud der kunne være relevante for dig.

Virksomheden har flere årtiers erfaring indenfor emnet, og derfor kan de også hjælpe dig med at finde frem til de rigtige produkter og services. Optisafe.dk sætter ubetinget kunden højest – det sikrer, at du får hurtigt svar på forespørgsler og kan føle dig 100 % sikker ved handlen.

Derudover går de aldrig på kompromis med kvalitet, når de håndterer en ordre. I en branche som førstehjælps- og sikkerhedsbranchen er der simpelthen ikke plads til fejl, og derfor sætter Optisafe.dk en ære i at følge op på aftaler til punkt og prikke.

Skab en sikrere arbejdsplads med hyppige øvelser og simulationer

Vi kan ikke udrydde ulykker – der vil altid gå ting galt, uanset hvor omhyggelige vi er. Men vi kan forebygge skadernes omfang og ulykkens alvorlighed ved at forebygge. Forebyggelse består af to vigtige dele: For det første skal medarbejdere med jævnt mellemrum trænes i førstehjælp og krisehåndtering. For det andet skal der altid være de nødvendige remedier og produkter til rådighed på arbejdspladsen.

Optisafe.dk er interesseret i at Danmark bliver ved med at føre an indenfor livredning og sundhedsvidenskab. Derfor tilbyder de skræddersyet træning i flere tænkte krisesituationer, som er relevante for de fleste danske institutioner og virksomheder. Det kan være for eksempel brand eller trafikulykker.

Virksomheden tilbyder en pakkeløsning, hvor de kommer til dig og sætter øvelsen op, samt instruerer dine medarbejdere før, under og efter øvelsen, for at sikre maksimalt udbytte.

Du kan selvfølgelig også tilkøbe diverse førstehjælpsprodukter såsom brandudstyr, førstehjælpskasser, hjertestartere og meget mere på hjemmesiden. Mærkerne tæller de mest moderne og sikre, herunder Ambu og FireWare.

Ulykker på arbejdspladsen kan ikke undgås, men de kan forebygges. Kontakt Optisafe.dk og skab en sikrere hverdag fra i dag.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *