Press "Enter" to skip to content

Find de nyeste programmer til Mac og PC på softwarenow.dk

I flere årtier har computeren fyldt meget i vores hverdag. Den personlige laptop er blevet til at betale og derfor helt normal, og i utroligt mange brancher er computeren omdrejningspunktet for både intern kommunikation og arbejdsopgaver. Derfor er det også vigtigt, at programmerne og softwaren på computeren er opdateret og tidssvarende. Det kan https://softwarenow.dk/ hjælpe dig med!

Uanset om du arbejder på kontor eller er studerende, så er det vigtigt at have effektive skriveprogrammer til rådighed. Rigtig mange benytter sig af Microsoft Office-pakken, som tæller en lang række robuste og pålidelige programmer. Hvem kender ikke Word, Excel og PowerPoint? Derudover tæller pakken også Publisher, OneNote og Access.

Du finder både Office-pakken fra 2016 og 2019 på softwarenow.dk. Med denne pakke er du dækket ind på alle de behov du måtte have hvad angår tekstredigering, regnskab og præsentationer. Pakken kan både hentes til Mac og PC, og skal blot downloades fra hjemmesiden. Det betyder at du i løbet af få minutter er klar til at tage programmerne i brug!

Det rette styresystem til dine behov

På hjemmesiden kan du desuden købe den nyeste version af Microsofts populære styresystem, Windows. Windows 10 er den nyeste og sikreste udgave, som er gennemtestet af mange millioner brugere verden over. Med Windows 10 sikrer du at din computer lever op til alle sikkerhedsmæssige krav.

Har du en virksomhed, som har brug for en ny fælles server? Med Microsoft Server kan du få styr på administration og kommunikation i din virksomhed. Serveren tilbyder blandt andet en fælles sky, så det bliver nemmere at samarbejde på tværs af computere. Ligesom de andre programmer fra softwarenow.dk kan serveren downloades og installeres på kort tid.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *