Press "Enter" to skip to content

3 aktiviteter, du kan lave i 2021

2020 er heldigvis ovre, men vi kan ikke helt komme tilbage til vores normale tilværelse endnu. 2021 bliver forhåbentlig året, hvor der åbnes op igen, men vi kommer til at vente lidt endnu. Der er heldigvis stadig mange ting, man kan give sig til, uden at det bør involvere mange andre mennesker. Vi kommer her med tre bud på, hvad du kan lave af aktiviteter i 2021.

Kom ud på vandet

Vandet er et sted, hvor man kan være i ro, og hvor man godt kan få brændt nogle kalorier uden at være i kontakt med andre mennesker. Med gummibåde behøves du ikke investere i en stor båd, som skal vedligeholdes og tages om – til gengæld kan du ro på vandet og nyde dig selv og dine omgivelser, samtidig med at du kommer lidt ud af døren.

Start med gaming

Aldrig er der blevet solgt så meget computerudstyr og så mange computere som under corona. Vi går derhjemme og keder os, og derfor er det naturligt, at vi opgraderer vores udstyr, så vi kan spille med de bedste betingelser. Gaming er sjovt, selvom der selvfølgelig er et vist stigma omkring det. Men der er spil og aktiviteter for folk i alle aldre og med alle interesser.

Træn op til maraton

Løb er noget af det, vi stadig kan trods alt. Fitness er lukket, men du kan stadig løbe en god tur i skoven, og selvom musklerne måske ikke vedligeholdes på samme måde, så kan du komme i rigtig god form og få brændt nogle kalorier. Måske du kan træne op til et maraton.