Press "Enter" to skip to content

3 råd til optimering af båden

Står du foran et forår, hvor du skal i gang med dine hobbyprojekter, og er din båd en af dine ting på listen? Vi glæder os til, at det bliver sommer og sol, så vi igen kan komme ud på vandet og slappe af – for det er et af de få steder, vi efterhånden kan være, hvis vi ikke skal være derhjemme under corona. Vi kommer her med bud på, hvordan du kan gøre oplevelsen på vandet lidt bedre for dig og dine nærmeste.

Nye kulfiber rør

Kulfiber rør er fast inventar på langt de fleste både, og med tiden skal de skiftes ud. Det kan være, at tiden er kommet til det for dig, og hvilket bedre tidspunkt at gøre det på end om foråret om til den store sommerferie, hvor du skal bruge lang tid på båden?

Skridsikre måtter

Har dine forældre været meget alene den seneste tid, og vil du gerne give dem en god oplevelse på vandet? Så kan du meget vel investere i nogle skridsikre måtter, så det ikke er så glat at gå på din båd, som ellers normalt ville være meget glat på grund af vandet. Det kan samtidig også hjælpe dig, når bølgerne står højt.

Vinteren er stadig over os

Har du pakket din båd væk under en presenning, eller står den frit for vind og vejr? Krympeplast er den perfekte løsning til en stor båd, mens den står på landjorden, hvis du gerne vil være sikker på, at den ikke bliver påvirket for meget af slid og andet skidt fra den kolde vinter.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *