Press "Enter" to skip to content

Kom af med smerter med Biofreeze Gel

Biofreeze Gel er den perfekte løsning til dig, som har brug for et produkt, der hurtigt og effektivt lindrer dine smerter. Hos YourCare kan du finde et godt udvalg af Biofreeze produkter, der passer til dine behov.

Hurtig og nem smertebehandling

Biofreeze Gel er en koldterapi, som har en langvarig og dybdegående effekt. Når gel påføres huden afkøles musklerne, hvilket dæmper hævelse og ømhed og derefter vil du kunne mærke at smerten langsomt aftager. Nervespidserne bliver lettet for irritation fra tryk fra væske, og derfor aftager smerten. Påfør gelen 2-3 gange for at få den mest optimale effekt.

God for huden og for dig

Biofreeze er et eminent produkt, da det ikke indeholder olier, aloe, petroleum eller hormoner. Biofreeze gel er altså god mod dig og din hud, så du ikke skal bekymre dig om det, men bare fokusere på at fjerne din smerte. Biofreeze gel er ikke testet på dyr og giver dig ikke pletter på tøjet, så du kan roligt påføre det. Endeligt er Biofreeze og CE-mærket. Biofreeze Gel er altså et rigtig godt mærke for dig, der ønsker at tage god hånd om dig selv og dit helbred.

Brug Biofreeze Gel til forskellige smerter

Biofreeze Gel kan påføres flere forskellige steder og afhjælpe smerte. Du kan for eksempel bruge Biofreeze, hvis du lider af ryg- og nakkesmerter, smertende led, ømhed eller hævede muskler, men du kan også bruge det til for eksempel lændesmerter. Det er næsten ligegyldigt, hvor din smerte sidder, så kan Biofreeze Gel afhjælpe det med dens koldterapi. Tag et kig i vores online sortiment af forskellige Biofreeze produkter og find lige præcis det produkt, som kan bedst hjælpe dig. Har du spørgsmål eller andre henvendelser til behandling samt vores produkter er vi altid klar ved tasterne eller telefonen for at kunne hjælpe dig.