Press "Enter" to skip to content

Køb billige vinduer på nettet

Trænger dit hus til nye vinduer, så skylder du dig selv at kigge en ekstra gang på nettet. Her finder du nemlig et stort udvalg af alle slags vinduer: bondehusvinduer, dannebrogsvinduer, palævinduer, traditionelle topstyrede vinduer og alskens andre slags. Og med en enkelt guide til opmåling af dine vinduer, er det ikke så svært at købe og installere dem selv. Til gengæld er det langt billigere.

En af fordelene ved at handle vinduer på nettet er, at du får prisen af vide med det samme. På den måde kan du sammenligne priserne fra forskellige leverandører og sikre dig, at du får den bedste kvalitet til den bedste pris.

Når du køber vinduer online, er der dog nogle få ting, du skal være opmærksom på:

Husets stil

Vinduerne skal passe til huset stil. Hvis du har et gammelt hus, hvor den tidligere ejer har udskiftet traditionelle bondehusvinduer med moderne topstyrede, kan du overveje, at skifte udtryk og føre huset tilbage til sin oprindelige stil.

Bondehusvinduer er kendetegnet ved at være sidehængte og som regel i to eller flere fag. Ofte har de fine sprosser vandret i rammen, og det giver et hyggeligt, charmerende og varmt udtryk til et traditionelt hus

Åbningsretning

Ved bestilling af vinduer på nettet skal du være opmærksom på, at få bestilt den rigtige åbningsretning. Sidehængte vinduer har altid udadgående slagretning, men ved et-fagsvinduer skal du overveje, om hængslerne skal sidde i højre eller venstre side.

Vedligeholdelse

 

Når vinduerne skal vælges, skal de naturligvis passe til husets stil, men de skal også passe til dig, så du får den optimale levetid. Umalede fyrretræsvinduer skal males, når de sættes op, og derefter løbende efter behov. Maghonivinduer skal færdigbehandles med olie, når de er sat op og derefter vedligeholdes med olie efter behov. Vælger du træ/alu-vinduer, får du en udvendig ramme, der er mere eller mindre vedligeholdelsesfri.