Press "Enter" to skip to content

Hos PhoneWorld.dk er de specialister i brugte iPhones og iPads

I mange familier går udskiftningen af iPhones og iPads meget hurtigt. Nye modeller kommer løbende på markedet, og der bruges penge og ressourcer på at sikre sig disse modeller. Derfor ender mange telefoner og tablets deres dage i skuffer rundt omkring i de danske hjem. 

Det har de opdaget hos Phone-World. Via https://phoneworld.dk/ kan du købe og sælge iPhones og iPads og dermed både tjene og spare penge. Her får du ganske enkelt nettes bedste priser på brugte iPhones. Dette lige fra iPhone 5 til iPhone 6S. Via sitet købes og sælges brugte iPhones, og der udføres reparationer på iPads. Desuden findes også et stort udvalg af tilbehør og reservedele, og du får altid gode priser på service og de produkter som føres.

Når du køber iPhone hos Phone-World kan du vælge mellem to kvaliteter. Du kan vælge kvaliteten som ny, hvor du får en telefon, der er totalrenoveret eller du kan vælge lettere brugt, hvor der kan forekomme overfladiske skrammer. Dette valg afspejler naturligvis prisen. Men alle telefoner har en kvalitet, der er helt i top, alle er renset, kontrolleret og gendannet til fabriksindstillinger. Med alle køb via PhoneWorld.dk følger høretelefoner og lader, og du får to års fuld reklamationsret. Når du køber skal du vælge den ønskede model, du skal vælge farve og ønsket størrelse GP. Desuden kan vælges ekstra tilbehør og en sikkerhedspakke. Derefter får du en pris og det er bare at bestille. Leveringen foregår altid super hurtigt.

Men Phone-World tilbyder altså også reparation af skærme, kameraer, knapper og jacksticks på din iPhone eller iPads. De har mange års erfaring med disse reparationer. Det er professionelle reparatører, der er tilknyttet Phone-World og derfor er dit produkt altid i trygge hænder, når du benytter PhoneWorld.dk. Shoppen er e-mærket, så der er ingen grund til betænkeligheder ved at handle hos Phone-World.