Press "Enter" to skip to content

Hos Lampeguru.dk kan du få lamper af alle slags

Lamper er den stor del af indretningen i både de fleste hjem, men også i de fleste virksomheder og mange andre steder. Men det kan være både svært og meget tidskrævende at finde frem til de rette lamper, der passer til lige præcis de enkelte behov. 

Lampeguru.dk kan du i ro og mag sidde foran computeren og vælge mellem et stort udvalg af mange forskellige slags lamper. Faktisk er der mere end 2000 forskellige slags lamper i det online udvalg. Dette er både fra de største og mest kendte leverandører, men også fra mange små og mindre kendte leverandører. Blandt de kendte mærker, du kan vælge imellem i shoppen kan nævnes Dyberg-Larsen, Herstal, Nielsen Light, Philips, Colors By Copenhagen, Disney og Propaganda.

Det er alle slags lampe-smag, der kan blive tilfredsstillet via LampeGuru.dk. Så du kan både finde de mest cool designerlamper, men også lamper i den billigere ende. Det er dog primært lamper i skandinavisk design, som du kan finde i shoppen og særligt lamper fra VITA og Philips med klassisk look kan det anbefales at købe via LampeGuru.dk.

På LampeGuru.dk finder du også et godt udvalg af de populære LED lamper, der virkelig har vundet indpas rigtig mange steder. I shoppen har de valgt at satse på Philips LED lamper, hvor kvaliteten er helt i top, og hvor lyskilden matcher det lys, som de fleste kender fra almindelige pærer. Du finder masser af LED-produkter til gode priser og i super kvalitet på LampeGuru.dk.

Men ellers er det alle slags lamper, de kan tilbyde. Dette er både pendlere, spots, lysekroner, bordlamper, væglamper, gulvlamper, badeværelseslamper. Men også børnelamper og de populære solcellelamper, som kan lyse din have op. Du finder helt sikkert, hvad du skal bruge til din belysning hos LampeGuru.dk. På sitet kan du også finde en blog, hvor du kan blive inspireret til at finde din nye lamper.