Press "Enter" to skip to content

Find det bedste foder til din gamle hund

Hvis du har en ældre hund, vil du sikkert opleve, at den begynder at skrante på et tidspunkt. Lige som ældre mennesker får ældre hunde også problemer med helbredet på et tidspunkt. Det er derfor en god ide at give din hund noget mad, der kan hjælpe den med at forebygge de værste skavanker. På den måde kan din hund have et godt liv så lang tid som muligt. 

Royal Canin har levet flere forskellige typer af hundefoder, der passer til ældre hunde. De enkelte typer af hundefoder tilgodeser den enkelte hunds behov. På den måde er det muligt for dig at vælge det, der passer lige præcis til din hund. 

Du kan blandt andet købe Royal Canin hundefoder hos webshoppen simbasfoder.dk. Det er en stor onlinebutik med et kæmpe udvalg af forskelligt foder til hunde. Du kan bestille det hele hjem via nettet. Det gør, at du ikke skal stresse for at nå ned i dyrehandlen efter arbejde og købe foder til din hund. 

Royal Canin har for eksempel lavet noget hundefoder, der passer godt til overvægtige hunde. Lige som mennesker bliver hunde ofte lidt tykkere, når de bliver ældre. Foderet indeholder ikke lige så mange kalorier, hvilket kan hjælpe hunden til at tabe sig. Det kan gøre dens alderdom meget lettere. Det er nemlig hårdt for hundens ben, hvis den er overvægtig. Det er ikke mindst vigtigt, at du holder øje med din hunds vægt, hvis du har en hunderace, der har tendens til at få problemer med benene. 

I hundefoderet er der også taget højde for, at din hund får de vitaminer og mineraler, som den har brug for. Det kan være forskelligt fra unge hunde til gamle hunde. Ældre hunde kan for eksempel have mere brug for calcium til at styrke deres knogler. Det er der taget højde for i deres foder.