Press "Enter" to skip to content

Daniel Wellington-ure til kvinder og mænd

Urmærket Daniel Wellington er på ganske få år gået fra at være en enkelt mands spæde, innovative drømmeprojekt til i dag at være et verdenskendt mærke, anerkendt for sin nyfortolkning af det minimalistiske udtryk, som er enormt populært i dag.  

Manden, som grundlagde Daniel Wellington i 2011, var den svenske Filip Tysande. På en rejse til England fangede noget usædvanligt om en fremmed mands håndled hans øje: den fremmede havde nemlig udskiftet sit Rolex-armbåndsurs klassiske metallænke med en nylonrem. Dette inspirerede Filip Tyksande, og ikke længe efter grundlagde han det i dag indflydelsesrige urmærke Daniel Wellington – opkaldt efter manden med Rolex-uret, som gav ham idéen.  

Idéen bag Rolex- og nylonkombinationen lever videre i alle Daniel Wellington-designs i dag: nemlig det elegante i en stilren, klassisk urskive, der møder det minimalistiske og simple, lette udtryk i nylon- eller læderremme. Dette er noget, der appellerer til både mænd og kvinder, da urene udtrykker en utraditionel elegance, der adskiller sig fra det udtryk, man finder hos mange andre urbrands. Daniel Wellington kombinerer det uformelle fra sportsurets verden med det ærværdige fra designurets verden, hvilket går op i en højere enhed og skaber noget nyt og unikt, der hverken er det ene eller det andet. 

Der kan fås Daniel Wellington-ure med både 26 og 34 millimeter urskive – her køber kvinder hovedsageligt ure med en urskive på 26 millimeter, hvis de ønsker at undgå et for voldsomt udtryk, imens mænd, med deres bredere håndled, ofte vælger 34-millimeters modellen. Blandt kvinderne er urene fremstillet i rosaguld desuden meget populære, da det tilføjer lidt ekstra feminin og romantisk elegance til det ellers minimalistiske unisex-udtryk, imens ure med sort urskive og dermed et gennemgående mørkt udtryk populært hos mændene. Dog kan alle designs bæres efter præference – uanset køn.

Leder du efter et nyt ur til dig selv eller en, du holder af, så tjek DW ure ud for deres helt unikke udtryk.