Press "Enter" to skip to content

Bliv klar i storkøkkenet med det rigtige udstyr

Hvis du har en cafe, en restaurant eller en kantine, hvor I hver dag laver mad til rigtig mange mennesker, er det vigtigt, at I har det rigtige udstyr til at gøre det. Det vil være med til at få arbejdet til at gå meget nemmere og hurtigere, når du gør det. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig. Hvis du skal i gang med at købe nyt udstyr til dit storkøkken, er det en god ide, at du læser med her. Vi kommer nemlig med en guide til nogle af de ting, som du ikke må glemme at indkøbe. Guiden er lavet med inspiration fra webshoppen zederkof.dk, der har et stort udvalg af storkøkkenudstyr

1. En grøntsagssnitter gør livet nemmere 

Hvis I dagligt står og snitter en stor mængde grøntsager, er det en god ide at overveje, om I ikke skal anskaffe en grøntsagssnitter i køkkenet. Det er nemlig med til at gøre, at dine medarbejdere i køkkenet kan bruge deres tid på noget andet end at snitte grøntsager. Med snitteren er det hurtigt klaret, og dine medarbejdere kan koncentrere sig om nogle af de mange andre opgaver, som I også skal have løst i løbet af dagen.

2. En god stavblender

Når I skal have pureret eller blendet noget, er det også en rigtig god ide, at I har en god stavblender i køkkenet. I kan købe nogle stavblendere, der er lavet særligt til at være i et storkøkken. Det er derfor en god mulighed for jer for at få en kraftig stavblender, der nemt og hurtigt kan blende en stor portion, og som ikke går ned efter kort tid. Den kan virkelig holde til at blende nogle store og kraftige ting. 

3. Med en pålægsmaskine kommer smørrebrødet hurtigt på bordet

Hvis I ofte serverer smørrebrød i kantinen eller på restauranten, er det en god ide, at I anskaffer en pålægsmaskine. På den måde kan I lave noget lækkert tykt pålæg, der passer perfekt til de madder, som I gerne vil servere for jeres gæster. Det er derfor en rigtig god mulighed for at gøre jeres smørrebrød helt unikt. Det kan være svært at skære kødpålæg i ordentlige skiver, hvis du ikke har en pålægsmaskine. Den er derfor en rigtig god investering for køkkenet. 

4. Med en god røremaskine kan I nemt få dejen blandet

En røremaskine kan være svær at undvære i storkøkkenet, når I skal røre for eksempel dej sammen. Det er hårdt arbejde at gøre ved håndkraft, men er til gengæld meget nemt at gøre med en røremaskine. På den måde kan I nemt få bikset en dej sammen til brød eller boller og serverer noget lækkert sprødt brød i jeres brødkurv. Det er noget, som alle jeres gæster vil sætte pris på. 

5. Kartoffelskræller får nemt jobbet klaret

Når du har en stor restaurant, hvor I ofte serverer kartofler, er det næsten uundværligt at have en god kartoffelskræller. Og det er ikke en af de små, som du holder i hånden, men en af de store, hvor du kan hælde alle kartoflerne ned i den, som vi tænker på her.