Press "Enter" to skip to content

Vågn op veludhvilet og frisk med disse 3 råd

Nogle dage kan man vågne op og være træt og have sovet dårligt. Miljøet i soveværelset er vigtigt for vores velvære. Der er mange, som ikke ved, hvor vigtigt selve soveværelset er for vores søvn. Det er her, vi bruger en stor del af døgnets 24 timer, så de skal udnyttes til fulde. Læs med her og få en god nats søvn med vores 3 gode råd.

Rolige farver og tapeter

Soveværelsets indretning har stor betydning for din nats søvn. Hvis værelset er fyldt med skrappe farver og forstyrrende motiver, kan det stresse. Det er ikke optimalt, eftersom du skal kunne slappe fuldstændig af der. Gør dig selv en tjeneste og kig nærmere på diverse tapeter til soveværelse. Der findes mange forskellige på markedet. Til soveværelset kan rolige motiver med fx blade eller naturmotiver være helt ideelle.

Luft godt ud i soveværelset

At indånde tung og indelukket luft har aldrig gjort noget godt for nogen. Især ikke i soveværelset. Derfor er det vigtigt, at du lufter ud, inden du skal sove. Det giver en anden friskhed, og så dufter sengetøjet dejligt af kølig og frisk luft. Det giver derudover også generelt et bedre indeklima i hele hjemmet at lufte ud flere gange om dagen.

Skift sengetøj jævnligt

Mange glemmer at gøre det ofte. At skifte sengetøj. Men faktisk bør du gøre det hver til hver anden uge, hvis du vil holde et hygiejnisk miljø i sengen. Vi sveder meget om natten, og der samler sig husstøvmidler i de lune lagener. Som en ekstra bonus føles det lækkert at lægge sig til at sove i nyvasket sengetøj, og du vil uden tvivl kunne sove bedre.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *