Press "Enter" to skip to content

Spiseborde i et væld af forskellige designs

Hvis tiden er ved at være til at investere i et nyt spisebord til hjemmet, er der en række overvejelser, der bør gøres først. Et spisebord af ordentlig kvalitet og i et smukt design er en investering – især, hvis der også er tale om køb af tilhørende stole. Spisebordet har en lang levetid, og er et centralt element i ethvert hjem, som samlingspunkt både i hverdagen når det kommer til måltider, lektielæsning eller andet, samt stedet, hvor man ved større begivenheder samles med sine gæster for at fejre, spise og ikke mindst samtale.

Den første overvejelse, man bør gøre sig for at kunne vælge det helt rigtige spisebord, er ens pladsmæssige behov. Er man en stor familie eller får man ofte gæster, kan det være en fordel at vælge et stort bord med rigeligt albueplads til alle – eller eventuelt et bord med ekstra plader som tillæg til bordets længde, der kan findes frem, når der kommer gæster på besøg. Er man en børnefamilie er det derudover også vigtigt at tænke på, at bordet skal kunne holde til hverdagens slid. Dette er selvfølgelig altid tilfældet, men med børn som lettere spilder mad, taber bestik eller måske endda tegner uden for stregerne når de har gang i et kreativt projekt er det vigtigt at vide, at ens spisebord er robust og kan holde til lidt af hvert.

Selvfølgelig er selve bordets design og dermed udtryk også enormt vigtigt.Spisebordet placeres oftest centralt i rummet, og det er derfor vigtigt, at det er i et smukt design, som man ønsker at se på længe både til daglig og over en længere årrække. Spisebordet skal passe godt ind med det resterende møblement, og det er derfor vigtigt at finde en forhandler, som tilbyder borde i lige netop den stil, man søger.

Hos netop forhandleren Møbelkæden.dk finder man et sådant bredt udvalg. Møbelkæden.dk sælger nemlig både spiseborde i lyst og mørkt træ eller hvid laminat; med kraftige eller mere tynde ben og plader; forarbejdet i forskellige grader; og i rund, firkantet eller oval form. Disse er selvfølgelig kun nogle af de overordnede, designmæssige træk, som man med et bord fra Møbelkæden.dk får muligheden for at vælge frit imellem. Hos Møbelkæden er kælet for detaljerne, og hvert et møbel har sin egen karakter og designmæssige ånd. Men selvfølgelig er det ikke kun designet, der er i orden – også kvaliteten er i top, både når det kommer til bordenes levetid og robusthedsgrad, men også i forhold til personlig og dedikeret kundeservice.