Press "Enter" to skip to content

Skønne regnfrakker fra Blæst

Som de fleste af os danskere ved, så kan man ikke altid regne med vejret her i Norden. Selvom vejrudsigten siger tørvejr er det ikke altid sådan realiteten forholder sig. Heller ikke selvom det er sommer kan man regne med, at vejret opfører sig derefter. Når man bor i Danmark, må man ganske enkelt indse, at man ofte må tage til takke med regn, slud og blæst. Nu går vi efteråret i møde og her bliver vejret gerne endnu mere ustadigt og fugtigt. Men det behøver ikke at være en skidt ting. Hvis man har det rigtige tøj på kan det faktisk være hyggeligt, at gå en tur – gerne i naturskønne omgivelser – i regnen. 

Derfor er det en rigtig god ide, at investere i en god regnfrakke. Vælg en af god kvalitet, så du kan holde dig tør og varm. Mange forskellige mærker lancerer fra tid til anden regnfrakker, men vil man have en rigtig solid regnfrakke er det ikke ligemeget hvilket mærke man går efter. 

Blæst er et dansk mærke, som producerer super skønne regnfrakker i en uovertruffen kvalitet. Designeren bag Blæst hedder Lisbeth Lillebøe og er så dygtig til sit arbejde, at hun har modtaget op til flere priser. 

Regnfrakkerne fra Blæst er elegante og stilrene og kommer i mange forskellige skønne farver og mønstre. Noget af det helt særlige ved Blæst regnfrakkerne er, at de er svejsede i sømmen, således at du er helt sikker på at holde dig tør i regn og slud. Derudover er de alle udstyret med hætte, hvilket er et stort plus i en regnfrakke, da man så i samme omgang kan holde hår og hoved tørt. 

Udover de skønne regnfrakker indeholder kollektionen fra Blæst også gummistøvler og uldstrik til kvinder – altså alt hvad du har brug for, for at holde dig tør og varm på en rigtig efterårsdag.