Press "Enter" to skip to content

Skønne armbånd

Smykker er noget vi kan bruge til at udtrykke vores stil, æstetiske smag eller endda personlighed. ByAagaard.com er en dansk hjemmeside, som forhandler smykker i mange forskellige stilarter. Armbånd er ingen undtagelse, og under denne kategori finder du både rå armbånd, feminine armbånd samt de mere udskejende og sjove armbånd. Fælles for alle smykker, som forhandles her, er den gode kvalitet og det uovertrufne håndværk, som ligger bag hvert enkelt smykke. 

Er du på udkig efter et råt armbånd er modellen From soldier to soldier værd at overveje. Armbåndet er fremstillet af et usædvanligt materiale – nemlig faldskærmsline. Armbåndet fås i forskellige farver og faconer og lukkes med en rå lås i sølv eller forgyldt sølv, som enten er formet som en ring eller et hjerte. Vil man have en lidt mere feminin udgave af armbåndet, fås det med en lille diamant ved låsen eller med mange skønne zirconia sten spredt ud over hjertet. Køber du et armbånd fra From soldier to soldier serien er du desuden med til at støtte sårede soldater med 10 procent af købsprisen. 

Er din stil mere romantisk og feminin skal du måske hellere tage et kig på den skønne model, som går under navnet Forgyldt armbånd med lille blomst. Det er et sødt og forførende armbåns, som vil passer perfekt på enhver feminin kvindes håndled. Armbåndet er fremstillet i forgyldt sølv og besidder en smuk zirconia sten i midten af blomsten. 

Er du på udkig efter et mere klassisk og elegant smykke forhandler ByAagaard.com en lang række mere traditionelle armbånd i både guld og sølv. Disse armbånd passer godt til den modne kvinde eller til kvinden, som har en klassisk og minimalistisk stil. 

Hos ByAagard.com kan man også købe armbånd til mænd. Her findes mange simple modeller i læder eller stof, både med og uden enkle vedhæng.