Press "Enter" to skip to content

Sikker hygge med Sirius LED-lys

 

I vinterens kolde måneder holder vi danskere overordentligt meget af at brænde stearinlys. Dette er da heller ikke så mærkeligt – de skaber hygge, genererer varme og udsender et blødt og behageligt lys.

Men der findes dog også ulemper ved stearinlyset, som gør, at man ikke kan nyde den smukke flamme helt uden bekymringer. Den mest betydelige af disse ulemper er selvfølgelig den brandfare, det uheldigvis medfører, når man har levende lys indenfor. Men med LED-stearinlys fra Sirius kan man opnå den samme hyggelige effekt, dog uden denne brandfare. 

LED-stearinlys ligner en rigtig flamme, men lyset stammer fra en elektrisk, flammeformet pære, som aldrig brænder ned og aldrig går ud. Med netop LED-stearinlysene fra Sirius er lyset af ægte stearin, og flakker som en ægte flamme; kun ved nærmere eftersyn bliver det tydeligt, at lyset er elektrisk. Desuden har lysene en praktisk timer-funktion, som gør, at det slukker og tænder af sig selv på faste tidspunkter hver aften og dag. Man kan derfor lade lysene ‘brænde’, selv, hvis man går i seng, og desuden se dem tænde af sig selv, når mørket begynder at falde på. Lyset er desuden drevet af batterier, der let og hurtigt kan udskiftes, hvis de løber tør. 

Med LED-stearinlys fra Sirius frem for regulære stearinlys eliminerer man altså brandfaren, og sparer desuden det enorme bøvl det er, at man aldrig kan forlade et rum, når først man har tændt lys derinde, eller hvis børn opholder sig i nærheden af det levende lys. Desuden er LED-stearinlysene ideelle til situationer, hvor en faktisk flamme sandsynligvis ville blive blæst ud, eksempelvis udendørs eller nær vand. Det er slut med at bekymre sig om at brænde hul i bordplader eller om at splintre smukke glaslysestager, hvis flammen brænder for langt ned – med Sirius LED lys er hyggen garanteret, uden bekymringer.