Press "Enter" to skip to content

Nystartet som vinduespudser? Her er udstyret, du skal bruge

Vi har alle en iværksætter i maven på en eller anden måde, og hvis din iværksætter har skreget på at blive vinduespudser, så vil vi gerne hjælpe dig. Vi har i denne artikel samlet et par gode tips, så du kan få lov at starte ordentligt op uden at gå ned på udstyr. God læsning.

Vandpumper og teleskopstang

Du skal sørge for, at du kan nå alle typer af vinduer. Folk hyrer ofte en vinduespudser, fordi det drejer sig om vinduer, du ikke kan nå, og her skal bruge en teleskopstang i samarbejde med en vandpumpe, så du kan komme ordentligt op i højden, uden at det går ud over vandstyrken. Du kan finde mange forskellige vandpumper, og vi anbefaler, at du snakker med udbyderen om, hvad der er bedst til dine behov.

Forskelligt udstyr til forskelligt behov

Ikke alene skal du kunne nå op i højden, du skal også kunne fikse lige præcis det vindue, som kunden efterspørger. Det kræver, at du ejer forskelligt udstyr, som du kan tage af og på efter behov, så du altid står med den rigtige løsning i din vogn. Det forventer kunden naturligt af dig, og det vil være synd at gå glip af en ordre på grund af det.

Miljøvenlige rengøringsmidler

Det er nemt at finde rengøringsmidler, men du skal kunne tilbyde dine kunder en uproblematisk vask via godkendte rengøringsmidler, som bygningen kan holde til uden at blive misfarvet eller skadet. Der findes specifikke rengøringsmidler til netop brug hertil, og det er samtidig noget, som du kan bruge til at brande din virksomhed med.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *