Press "Enter" to skip to content

Lækre artikler til bolig og have fra Pindhus.dk

Hvis du leder efter søde ting til dit hjem, smuk og anvendelig brugskunst, lækre strik trøjer eller møbler i slidstærke kvalitets materialer, så skulle du tage et kig på Pindhus.dk. Her finder du alt fra lanterner til brug på terrassen eller i haven, til strikkede trøjer fra mærkerne Copenhagen Luxe Gorridsen Design, som leverer strik i 100% økologisk Alpaca uld, fremstillet under bæredygtige fair trade forhold i Peru.

Find lækre artikler til haven

Hos Pindhus.dk finder du et stort udvalg af blandt andet fuglehuse og foderbrætter, som både er kønne og funktionelle, og som gør sig rigtig godt i haven eller på altanen. Selv om du ikke bor i hus med egen have, kan du sagtens finde søde dekorationer til dit vindue, som både du selv og fuglene kan have glæde af. Se for eksempel den utroligt kære ”Bird Feeder” foderkugle til montering i vinduet. Og hvis du er så heldig at være i besiddelse af en have, er mulighederne legio inden for fuglehuse af forskellige størrelser og udformninger. Hvorfor skulle fuglene nøjes med en kedelig kasse, når de kan få en funkis bungalow, et romantisk bondehus med bindingsværk, en norsk fjeldhytte, et klassisk svensk træhus – eller hvad med et fuglehus med integreret fuglebad? Og du kan sætte trumf på med et flot egernhus eller redekasse til egern. Dine naboer kommer aldrig til at se skyggen af et dyr i deres have igen.

Mad & Specialiteter hos Pindhus.dk

Blandt de øvrige kategorier på Pindhus.dk finder du blandt andet Mad & Specialiteter, med produkter fra kvalitets brands så som Clipper, Nicolas Vahé, Fabel te, Karamelkompagniet og Sidinge specialiteter. Du kan sammensætte din egen gavekur med disse lækre delikatesser, eller købe en færdigpakket.

Når du bestiller varer fra Pindhus.dk, får du dem leveret i løbet af 1 – 2 hverdage, fjorten dages fuld returret – og gratis levering, hvis du køber for over 399,- kr.