Press "Enter" to skip to content

Kvalitets hundeudstyr fra Hunter hos dollardog.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Som hundeejer kender du betydningen af, at din hund får det foder, der passer til dens race, størrelse, alder og aktivitetsniveau. Du ved også, at det er vigtigt for hunden at blive motioneret hver dag og få de rette stimulanser, så den ikke keder sig eller udvikler en depression. Du er sikkert opmærksom på din hunds signaler, og kan let opfange hvis den er ked af det, trist til mode, aggressiv eller apatisk – og så er det på tide at finde ud af, om det er på grund af forkert foder, mangel på motion, eller måske mangel på opmærksomhed og stimulanser.

Hos dollardog.dk finder du, foruden et velassorteret udvalg af det rette hundefoder og godbidder til hunde, masser af legetøj, mad- og vandskåle, hundesnore og hundeliner, bæretasker, frakker og dækkener til hunde, halsbånd og seler, hundesenge, hundepuder og hundetæpper og meget andet hundeudstyr, som kan anvendes ved leg, gåture, dressur, agility og andre aktiviteter for hund og ejer.

Især det velrenommerede mærke Hunter bør fremhæves i denne sammenhæng. Hunter er en tysk familieejet virksomhed, som i generationer har sat en ære i at designe og fremstille kvalitets produkter til hunde i bæredygtige og slidstærke materialer. Med hundeudstyr fra Hunter er du godt hjulpet – og hos dollardog.dk kan du spare penge på Hunter hundeudstyr!

Halsbånd og seler fra Hunter fås i alle størrelser, farver og materialer. Du kan vælge et helt enkelt læderhalsbånd i diskret sort eller mørkebrun, eller du kan gå efter det lidt mere bling bling agtige med simili stene og perler. Nylonselerne fås i ekstra forstærket model med ekstra spænder for optimal tilpasning. Alle halsbånd og seler lever op til de gældende standarder og er særdeles slidstærke – og du kan bruge seler og halsbånd fra Hunter uanset din hunds race eller størrelse. Du har hos dollardog.dk endvidere mulighed for at købe hundesnore eller hundeliner, som passer til din sele eller dit halsbånd, da udvalget også tæller en sand mangfoldighed af snore og liner i alle tænkelige farver og længder.

Til hjemmet fører Hunter tillige en bred selektion af hundeskåle, såvel foderskåle som vandskåle, i friske farver og eventuelt med forskellige mønstre. Alle hundeskåle fra Hunter kan vaskes i opvaskemaskinen og fås ligeledes i flere størrelser, så ingen hund går sulten (eller tørstig) fra bordet. Når det er sengetid, kan hunden putte sig i en lækker Hunter hundeseng – her findes også flere varianter, alt efter om din hund foretrækker blød eller hård madras, pelsfor, eller måske sækkestolsfyld. Hundesenge fra Hunter er behagelige og lette at rengøre, og de fås til hunde i alle størrelser og drøjder.

Til den legesyge hund findes hos dollardog.dk et bredt udvalg af tøjdyr, tyggeben og bolde – der er til mange timers underholdning for hund såvel som herre! Legetøjet er, i lighed med Hunters øvrige produkter, udført i slidstærke materialer, så legetøjet ikke går i stykker lige med det samme, trods hundes til tider hårdhændede behandling.

Når du køber Hunter hundeudstyr gennem dollardog.dk, sparer du mange penge i forhold til de fysiske dyrehandlere – og dine varer leveres lige til døren inden for få arbejdsdage!